Van'da yöresel ev yemekleri sergilendi - Vanlı şeflerden lezzetler sunuldu

TAKİP ET

VANHABER - ÖZEL HABER | Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği (VANPAD) 7. yıl dönüm olan ve kutlama etkinliğinde Van yöresel yemekler sunumunu Van'da belirlenen bir kahvaltı salonunda protokol eşliğinde düzenlendi.

Van Haber: Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği (VANPAD) 7. yıl dönümünde lezzet dolu bir kutlama yaparak, bir kez daha Van'ın gastronomisini, yemek kültürünün ne kadar zengin olduğunu ortaya koydu. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Van aşçılar ve pastacılar  derneği başkanı Nurullah Kaplan, "Derneğimizin Van için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve derneğimize sahip çıkılması gerektiğini buradan ifade etmek istiyorum. Derneğimiz, sürekli etkinlikler yapmaktadır. 



Van yemeklerinin bugün bu kadar ön planda olmasından ciddi emekler verildi. Derneğimizin bünyesinde olan  şeflerimizin Van için birer mücevher olduğunu buradan belirtmek istiyorum. Şeflerimizin Van mutfağında araştırmalar yaparak, her gün yeni lezzetler keşfederek Van'ın yemek zenginliğinin gün yüzüne çıkarmaya durmadan çalışmalarını yürütüyor... VANPAD başkanı olarak azimli şeflerimizin üstesinden gelemeyeceği hiç şey yok."dedi.


Etkinliğe Van TSO yönetimi, DAKKA Genel sekreteri, Bazı STK'lar, aşçılar ve gazeteciler katıldı.


VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 03 28
 

van haber van gazetesi yöresel ev yemekleri haber vanpad kutlama van