VAN'DA YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA REKOR GÜN – TIKLIM TIKLIM DOLDU– Van Haber

TAKİP ET

VAN HABER – VAN HABERLERİ / Anatolia Grup Fest A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Özgür Çelik ise '3. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'nda önemli konuşmalara değindi.

VAN HABER – VAN HABERLERİ / Anatolia Grup Fest A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Özgür  Can Çelik ise '3. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'nda önemli konuşmalara değindi.
 
Özgür Can Çelik, "İzmit'in pişmaniyesinden Hatay'ın yöresel mutfağına, Afyonkarahisar sucuğundan Trabzon peynirine, Çorum leblebisinden Çankırı tuzuna kadar, kısacası 81 ilden gelen firmalar 10 gün boyunca burada Vanlılarla buluşacaklar. Van halkı da buraya geldiğinde; ürünlerin nasıl yapıldığını görecek, ürünlere hem taze taze hem de daha uygun fiyatlara ulaşacak. Bu anlamda tüm Van halkını 6-15 Mart tarihleri arasında düzenlediğimiz fuarımıza davet ediyoruz. Biz bu senede 100 binden fazla, hatta 150 bin kişinin ziyaret edeceğini umut ediyoruz. 150 bin katılımla burada yoğun bir misafir akışı olacak ve güzel bir fuar olacağını düşünüyoruz" dedi.
 
VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER
 

anatolia grup fest a.Ş van haber van haberleri sondakika van van haber gazetesi özgür can çelik van yöresel ürünler fuarı van hediyelik eşya fuarı