VAN'DA ZORLU KIŞ MESAİSİ

TAKİP ET

Kış mevsimin çetin geçtiği Van Bitlis, Muş ve Hakkâri'de kar ve tipi nedeniyle sık sık elektrik arızaları meydana geliyor.

Kış mevsimin çetin geçtiği Van Bitlis, Muş ve Hakkâri’de kar ve tipi nedeniyle sık sık elektrik arızaları meydana geliyor. 

 Kar motorlarımızın ve paletli araçlarımızın bakımlarını yaparak her koşulda göreve hazır hale getirdik.Vatandaşlara daha sağlıklı enerji verilebilmesi için çalışmalarını sürdüren VEDAŞ ekipleri, arızaları gidermek için yoğun çaba harcıyor.

Kış mevsiminin tüm olumsuzluklarına rağmen tüketicilere en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını yürütüyorlar.

Meteorolojinin bölgemiz için yaptığı uyarıları da dikkate alarak arıza bakım ve onarım ekiplerimiz ile çağrı merkezi çalışanlarımızın vardiyalarını düzenlemekteyiz. Tüketicilerimize kesintisiz ve kaliteli enerji sunmak ve tüketicilerimizin memnuniyetini daha da geliştirmek için görevimizin başındayız. 

Van, Bitlis, Muş ve Hakkâri illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) kış mesaisine başladı.
 

van büyükşehir belediyesi vedaş vanmerkez van köyleri van ilçeleri van bitlis muş ve hakkâri van gazetesi van haber vanda son dakika haber