Van Dağıtım ve Pazarlama hizmete başladı

TAKİP ET

Van haber , Van gazetesi | Van'da yeni işletme firması olan Van Dağıtım ve pazarlama ekibi kuruldu.

Van haber , Van gazetesi | Van'da kısa süre önce kurulan "Van Dağıtım ve pazarlama" sektörü 40 kişiye istihdam olduğunu açıkladı. İşletme sahibi olan Zafer Uygun, Van Gazetesi Yazı işleri Müdürü Sevda Yetkin ile yapmış olduğu röportajda önemli konulara değindi.

       Van Dağıtım ve pazarlama işletme sahibi Zafer Uygun,"Van dağıtım ve pazarlama işletmesi kurmaya karar verdik. Van'da dağıtım sektörünün fazla yaygın olmaması ve bu sektöründe ihtiyaç olduğunu belirtmek istiyorum. İlk etapta 20 kişilik ekiple çalışmaya başladık. Şuan ise; 40 kişiyi buldu. Çalışma arkadaşlarımıza takip sistemi ve dağım yerleri hakkında seminerler verdik. Ardından gelen işlere göre ekiplerimizi dağıtım alanlarına dağıttık. Dağıtım denildiğinde akla gelen en önemli noktalardan birde el ilanı, kartvizit, broşür, katalog, magnet, gazete vb. dağıtımlar yapılması haricinde, ürün pazarlaması ve yerinde satış gerçekleştiriyoruz.

      Bizim burada en büyük amaçlarımızdan biri Vanlı esnaflarımızın broşürleri ve el ilanları çöpe gitmemesi, insanların daha iyi okumalarını ve tanıtımı yapılan işletmelerin zahmetleri boşa gitmemesidir. Bilmeniz gerekiyor ki Van'da işsizlik oranı çok yüksek, bizlerde bunu göze alarak herkesi yanımızda çalıştırmaya devam edeceğiz. Şuan bizde mevcut olan 40 deneyimli iş arkadaşlarımızın yanı sıra daha çok arkadaşlarımıza istihdam sağlaya bilmektir. Daha önce birçok firmanın işleri başka il ve ilçelerde yürüttük. Şimdi ise Van'da bulunan firmalarımızı Van halkına duyurmaya koyulduk.



      Van çok güzel şehir. Bu şehrimize daha iyi yatırımlar yapmak adına bu tarz işlerinde olması gerekli olduğunu düşünerek bu işe koyulduk. Öncelikle her zaman bizlere destek veren işletmelere, kamu kurumlarına, aileme ve dostlarıma teşekkür ederim."dedi.


VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - S.Y. - Haber Hattı: 0544 409 0328
 

el ilanı kartvizit broşür katalog magnet gazete van haber van gazetesi zafer uygun