Van'daki Belediye çalışanları sokak canlıları için canla başla çalışıyor - Vanhaber

TAKİP ET

Vanhaber -Vangazetesi - Korona virüsünün hayatımızı durma noktasını getirdiği bu zor dönemlerde sokak canları da çok zor şartlarda mücadele ediyor. Kafe ve restoranların kapanması, çalışan esnafın evlerinde kalması dolayısıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları açlık ve hastalıkla karşı karşıya. Van İpekyolu Belediyesi Sokak canları için İpekyolu ilçesinin her bir noktasında beslenme ve su odakları inşa etti.

Korona virüsünün hayatımızı durma noktasını getirdiği bu zor dönemlerde sokak canları da çok zor şartlarda mücadele ediyor. Kafe ve restoranların kapanması, çalışan esnafın evlerinde kalması dolayısıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları açlık ve hastalıkla karşı karşıya. Van İpekyolu Belediyesi Sokak canları için İpekyolu ilçesinin her bir noktasında beslenme ve su odakları inşa etti.

"Bu odaklara ve her gün ayrı noktalara mama ve su bıraktırılıyor. İpekyolu Belediyesi ayrıca haftanın bir günü birkaç hayvan severle korona virüs tedbirleri de alarak Van ilinin başka bölgelerinde ve özellikle de zor durumda olan hayvanların yoğun olduğu bölgelerde besleme günü yapıyor. Hayvan severlerle birlikte o bölgedeki sokak canları doyuruluyor ve hasta hayvanlar belirlenerek tedaviye alınıyor. Bu zor günlerde özellikle daha özverili çalışan Van İpekyolu Belediyesini tebrik ediyoruz."denildi.
 
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL
Haber: Başak Avcı
0544 409 0328


van sokak hayvanları , van gazetesi , van haber , başak avcı, ipekyolu belediyesi , van sokak hayvanlarını unutmadı , van'daki sokak hayvanlarını unutmadılar, van'da böyle bir belediye yok , 








van’daki belediye çalışanları sokak canlıları için canla başla çalışıyor - vanhaber van sokak hayvanları van gazetesi van haber başak avcı ipekyolu belediyesi van sokak hayvanlarını unutmadı vandaki sokak hayvanlarını unutmadılar vanda böyle bir belediye