VAN'DAKİ VELİLERDEN SERVİS ŞOFÖRLERİNE TEPKİ - van haberleri

TAKİP ET

Van Haberleri - Van Gazetesi HY(ÖZEL) Van Gazetesi WhatsApp ihbar hattına gelen aramaya göre; 15 tatilde velilerden servis ücretlerinin alındığı öne sürüldü.

"Bu bir haraçtır, bunun önüne geçmelerini istiyoruz"
 
Van Haberleri - Van Gazetesi HY(ÖZEL) Van Gazetesi WhatsApp ihbar hattına gelen aramaya göre; 15 tatilde velilerden servis ücretlerinin alındığı öne sürüldü.
 
"Bu bir haraçtır, bunun önüne geçmelerini istiyoruz" diyen bir veli, servis şoförlerinin hakları olmayan bir ücreti velilerden talep ettiğini söyledi:
 
Tatil döneminde neden öğrencilerinin parasını ödediklerini dile getiren bir veli, " Van'da 15 tatilde servis ücretlerini ödemek istemiyoruz. Neden mi? Haksız kazanç, öğrencilerimiz okula gitmedi ve haliyle resmi tatil, biz neden ödeme yapıyoruz. Bu bir haraçtır, bunun önüne geçmelerini istiyoruz. Öğrencilerimiz okullara gitmediği halde bu ödemeyi yapıyoruz. Yetkili mercilerden bu konuda yardımcı olmalarını ve Van Valisi, Van şoförler ve otomobilciler odası başkanı, Van büyükşehir belediyesi bu konuya el atmaları ve bu noktada çözüm bulmalarını istiyoruz. Bizler, çocuklarımız için her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Fakat, okula gidilmediği gün sayısı kadar neden servis ücretleri ödüyoruz?"dedi.
 
Bir başka veli, " Bu memlekette eğitime değer veren herkesi kutlarım. Bu konuda önemli bir durum daha arz etmek istiyorum. Servis söförlerin denetimini istiyoruz. Van Büyükşehir belediyesi veya Van şöförler ve otomobilciler odası başkanı servis şoförlerine eğitim vermelerini ifade etmek istiyorum. Öğrencilerimiz, o serviste yarım saat kalıyor ve soförlerin davranışlarına göre hareket ediyorlar. Birde ara tatillerde neden ücret alınıyor? Sizce mantıklı mı?       Adeta sömürülüyoruz. Bu konuda yetkililerden destek istiyoruz."dedi.
 
 
VAN GAZETESİ ÖZEL HABER
WHATSAPP İHBAR HATTI: 0544 409 0328
HER ZAMAN HALKIN YANINDA...
 

vandakİ velİlerden servİs ŞofÖrlerİne tepkİ van haber van haberleri son dakika van u bir haraçtır bunun önüne geçmelerini istiyoruz van gazetesi van valisi van şoförler ve otomobilciler odası başkanı van umke vam büyükşehir belediyesi van şöförleri