Van Dem'den Newroz Çağrısı

TAKİP ET

Van Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sağyiğit, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve partililer, kentin işlek noktalarında broşür dağıtarak halkı Newroz'a davet etti.

DEM Parti'nin Van Kalesi'nde düzenlemeyi planladığı Pazar günü gerçekleşecek olan Newroz kutlamalarına ilişkin çağrılar, parti eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal tarafından yapıldı.

Van'da 17 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan kutlamalar için hazırlıkların aralıksız sürdüğü belirtildi. Tertip Komitesi, etkinliğin Van Kalesi eteklerinde gerçekleşeceğini duyururken, DEM Parti Van İl Başkanlığı ve Belediye Eşbaşkan adayları da kentin çeşitli noktalarında Newroz çağrısı yaptı.

Van Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sağyiğit, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve partililer, kentin işlek noktalarında broşür dağıtarak halkı Newroz'a davet etti. Esnaf ziyaretlerinde halkla sohbet eden parti temsilcileri, Newroz'un önemine vurgu yaptı.

Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal,  gençlere ve kadınlara seslenerek, "Demokratik bir yaşam için Newroz ateşini beraber yakalım" çağrısında bulundu.

Aynı şekilde, diğer Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan da Newroz kutlamaları için çağrıda bulunarak, "Değerli halkımız, şu dönem özgürlük dönemidir. Bu Newroz'da özgürlük ateşini birlikte yakacağız. Pazar günü Newroz kutlamasına tüm değerli halkımız davetlidir" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Dem Partisi Basın Birimi

 

Van - Van Haber - Van Gazetesi - vanhaber - van haber

Van Newroz Van Kalesi vanhaber