Van Deniz Bank Çaldıran Şubesi 100 adet gıda desteği

TAKİP ET

VAN HABER - VAN GAZEETESİ (ÖZEL) - Deniz Bank Çaldıran Şubesi Müdürü İlamettin Hatun, tarafından 100 adet gıda kolisi 'Vefa Destek Gruba' teslim edildi.

Birçok ilden ve kendi kurdukları guruptan toplanan desteklerle 100 adet gıda kolisi ‘Vefa Destek Gruba’ teslim edildi. Deniz Bank Çaldıran Şubesi Müdürü İlamettin Hatun, Van Gazetesine bu konu hakkında önemli bilgiler aktardı.
 
Hatun, “Bu tarz durumlarda Anadolu insanı olarak her zaman için birlik ve beraberlikte bu işlerin içinden çıkıyoruz. Diğer illerde bulunan şubelerimizin çok büyük destekleri oldu. Deniz Bank Çaldıran Şubesi ve YKK-39 kaptanları tarafından ve birçok ilin destekleri ile ‘Vefa Destek Gruba’na bağışlanan 100 adet gıda kolisi müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim edildi. Bizlerde bu tarz yardımları devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Bu yardıma Sakarya’nın desteği de, Elazığ’ın desteği de ve Çankırı’nın desteği de oldu. Bu sadece bize has olan bir şey değildir. Türkiye’nin birçok ilinde bize destek geldi. Bizim kurumunda çok desteği oldu. Ayrıca bu yardıma destek veren herkese şimdiden teşekkür ederiz.”dedi.
 
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
Haber: Eyşan Yetkin
Montaj: Sevda Yetkin
Tasarım: Nuray Kaçmaz

 
 
Van haber , van gazetesi , son dakika van , van destek grubu , van , Bank Çaldıran Şubesi Müdürü İlamettin Hatun , İlamettin Hatun , 100 adet gıda kolisi , Deniz Bank Çaldıran Şubesi 100 adet gıda desteği
 
 

van haber van gazetesi son dakika van van destek grubu van bank Çaldıran Şubesi müdürü İlamettin hatun İlamettin hatun 100 adet gıda kolisi deniz bank Çaldıran Şubesi 100 adet gıda desteği