Van Edremit için düşünülen aday İsmail Say mı?

TAKİP ET

Van Edremit'e ya da Büyükşehir Belediyesine düşünülen aday İsmail Say mı?

Van ilinde seçimlerin yaklaşması ile birlikte siyasi partilerin adayları netleşmeye başladı.

Van Büyükşehir Belediyesine ismi geçen İsmail Say'a mevcut Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'a mı verilecek? Sorusu gündemde yerini korumaya devam ederken, yeni gelişmelerde ise; Ak Parti'den Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say mı olacak? Sorusu akıllarda ünlem işareti bıraktı.

65 kalıcı eser ile gündeme gelen ve geldiği günden bu yana halkın içinde olan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yeniden Edremit Belediyesine mi? Yoksa, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı olacak?

Ankara'da söylenen kulisler doğru mu?
Van Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığına ismi geçen İsmail Say olduğu ifade edilirken, güçlü isimlerden Abdullahat Arvas ve Burhan Kayatürk'ün yanı sıra; Celal Şevgin, Zahir Kandaşoğlu, Veysel Ürüm'ün isimleri'de öne sürüldü.

Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığına İsmail Say'a verilmediği takdirde Edremit Belediye Başkan Adayı olarak seçileceği de Van Haber gündemleri arasında yer aldı.

 Ak Parti Van için uygun adayı araştırmaya devam ediyor...
Bir yandan başvuru yapan aday adayların beklentisi, öte yandan da Van için düşünülen adaylar halk tarafından konuşulmaya başladı. Van'da Ak Parti'ye oy veren ve vermeyenler 15 Ocak 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı adayı merak etmeye başladı.

Vatandaşın açıklamaları ise;
Vatandaş, " Van ili yerel seçimlerde en doğru adayı seçmelidir. Van'da en çok hizmet veren ve emek veren adaylar olursa Van ihya olacağını düşünüyorum. Van iline hizmet eden eserler bırakan ve çalışan adaylar her zaman desteklenmelidir."denildi.

Siyasi Parti Temsilcisi,"Van'da aday önemli ama en çokta siyasi partilerin teşkilat yapılanması önemlidir. Siyasi partiler, ne kadar çok emek verirse aday da o kadar çok oy alacaktır. Bu bilinmelidir ki kimse artık siyasi partilere değil, şahıslara oy vermektedir. Umarız ki Van için kim hayırlısı ise; o olsun."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van parti vanhaber belediye