Van Edremit Köfte, Müşterilerini Hayran Bırakıyor

TAKİP ET

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan 'Edremit Köfte' işletmesi, Van'a ait tüm yöresel yemekleri vatandaşların hizmetine sunuyor. 

Normalleşme süreciyle birlikte birçok işletme kapılarını müşterilere açtı. Bu işletmelerden biri de ‘Edremit Köfte’ işletmesi oldu. Tekrar hizmete başlamanın sevincini yaşayan ‘Edremit Köfte’ işletmesi sahibi Murat Özkurt, “Pandemi döneminin herkeste olduğu gibi bize de olumsuz etkileri oldu ve bir dönem kapalı kaldık. İş yerlerimizi üç ay sonra açık olarak görmek biz esnafları oldukça mutlu etti” diyerek bu durumdan duyduğu hoşnutluğu dile getirdi. 



On yıldır bu sektörde çalışan Murat Özkurt, “Sabahın ilk saatlerinde işe gelip gece çıkıyoruz. Bu işi severek ve gönülden yaptığımız için yorulduğumu hissetmiyoruz. Uzun bir süredir bu sektörde çalışıyoruz. Burada çıkardığımız tüm ürünlerimiz kendi yapımımızdır” diyerek işe olan bağlılığını belirtti.



Müşterilere sundukları ürünler hakkında da bilgi veren Murat Özkurt, “Edremit ilçesinde iki yıldır köfte, çiğköfte, tavuklu pilav, ayran aşı, döner, kuzu, taş tava tarzı ev yemekleri ve yöresel yemekler sunuyoruz. On yıldır çiğköfte sektöründe ustayım. Bu işletmem dışında çiğköfte üzeri iki işletmem de var. Burada toplamda sekiz-dokuz kişi çalışıyoruz. Haftanın yedi günü hizmet vermekteyiz. Ayrıca işletmemizin yan tarafında da kafe var. Kafemiz açık bir alandan oluşuyor. Orada da her türlü kafe ürünlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

VAN GAZETESİ HABER AJANSI - 0544 409 03 28
 










edremit köfte van haber köfte van köfte murat özkurt