Van Edremit yaşlıların gönlüne girmeyi başardı

TAKİP ET

Van Edremit Belediyesi taradından 65 yaş üstüne vefalı örnek. 65 yaş üstü vatandaşlara ikramda bulunuldu. Konu hakkında açıklamada bulunan Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, '65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım' dedi.

VanHaber - Van Edremit Belediyesi taradından 65 yaş üstüne vefalı örnek. 65 yaş üstü vatandaşlara ikramda bulunuldu. Konu hakkında açıklamada bulunan Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, “65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım” dedi.
 
Başkan Say, “Yaşamımıza sayısız güzellikler katan, rahmet, huzur ve bereket mevsimi Ramazan ayını nihayete erdirirken yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bugün de belediye olarak sokakta bulunan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa bayram heyecanını yaşatmak adına çeşitli etkinlikler düzenledik. Bayramın, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanmasına, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ederek tüm güvenlik güçlerimiz ile 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım” dedi.
 
Van Gazetesi – 0544 409 03 28
 

ismail say edremit van haber van haber van gazetesi son dakika yaşlı bayram