Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine Denetim Yapıldı

TAKİP ET

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik, hastanenin yataklı servisleri, yoğun bakımları, acil servis ve diğer birimleri gezip yapılan çalışmaları ve verilen hizmetleri değerlendirerek gözden geçirdi.

Yapılan denetimde pandemi sürecinde hastalara daha kaliteli ve daha verimli bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla yapılabilecek işlemler belirlendi.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs tehdidi sürerken, Van'da bulunan hastanelerin yöneticileri tarafından denetimler yapılıp sorunlar minimize ediliyor. Bu bağlamda S.B.Ü Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve beraberindeki yöneticiler, hastanede denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında hastanede aksaklıkların giderilmesi konusunda sıkı denetimler yapan Başhekim Çelik, Başhekim yardımcıları ve Hastane idarecileriyle birlikte, özellikle hastaların yoğun olarak kullandıkları acil servislerin hijyenik hale getirilmesini istedi.
Doç.Dr.Çelik hastane personeliyle de yakından ilgilenirken,denetimlerin haftanın belirli günlerde devam edeceği kaydedildi.
Başhekim Çelik, ayrıca sağlık çalışanlarına sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.


VAN GAZETESİ




sebahattin çelik başhekim eğitim bölge hastane acil servis yoğun bakım personel sağlık türkiye koronavirüs pandemi