Van Erciş'teki çöpler, şikayet konusu oldu

TAKİP ET

Van Erciş ilçesi Cami avlusunda ki çöp Van Haber Gazetesi tarafından şikayet konusu oldu.

Vatandaşlar, iddiaya göre; Van Erciş ilçesinde bulunan bazı mahalle ve cami avlusunda çöplerin 2 haftada bir temizlendiğini ve yetkililerin bu konuya el atması gereği hakkında Van Haber Gazetesi tarafından yetkililere seslenildi.
Van'ın en büyük ilçelerinden biri olan Erciş, doğası, manzarası ve tarihi olarak bilinen ilçelerden biridir. Van merkeze 100 kilometre uzaklıkta bulunan Erciş ilçesi halkının birçok sıkıntısının yani sıra; temizlik, yatırım ve istihdam konuları ele alındı. Seçimlerin gelmesi ile birlikte birçok mahalle sakinleri kendi sorunlarının ve memleketin sorunlarının çözümü için yetkili birimlere seslenildi. Sorunların arasında 2 haftadan fazla çöplerin toplanmaması iddia konusu oldu.


"Van ili Erciş ilçesindeki sorunlar, Van Haber Gazetesine gönderilen  haber, gündeme alındı."


İddiaya göre; Vatandaş, " Ben Erciş ilçesinde oturuyorum. İlçemizin bir çok sıkıntısı var. Bir, belediyelerin ya da merkez kurumların yeterli seviyede yatırım yapılmamasıdır. İkincisi, iş olanaklarının yetersiz olması ve gençlerin ilçeyi terk ederek, gurbete gitmesidir. Bizler için en önemlisi ise; cami avlusundaki çöplerin 2 haftada bir toplanmasıdır. Bizler, Erciş'te yaşan birçok vatandaş olarak, çöplerimizin toplanması, asfat yapılmayan yolların asfalt çalışmaları yapılmasını, yatırım ve istihdam talebinde bulunmak isteriz."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber çöp Erciş