Van Erciş'ten Bülent Çelik'e Yeşil Işık

TAKİP ET

Van ili Erciş ilçesinde ikamet eden bazı yerel halk, Ak Parti Erciş Belediyesi Başkan Aday Adayı Bülent Çelik'e yeşil ışık yaktı.

Ak Parti Erciş Belediyesi Başkan Aday Adayı Bülent Çelik, binlerce ev ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Ak Parti yönetimi ve Ankara ziyaretleri, Erciş iş insanları ve birçok ziyaretler gerçekleştirdi.

Gittiği her yerde Bülent Çelik’in aday olması konuşuldu.

Aday olursa; Erciş’te büyük destek vereceklerini ve Erciş’in kazanması için çaba sarf edecekleri ifade edildi.

 

Erciş’te bir vatandaş, “Van ilinin en büyük ilçelerinden biri ise; Erciş’tir. Erciş’e hizmet verecek olan ve çalışmalarına ivme kazandıracak aday Bülent Çelik olduğunu düşünüyorum. Bülent Çelik, bizleri ziyaret etti. Oylarımıza talip olduğunu söyledi. Bizlerde Bülent beyin aday olmasını istiyoruz. Kapı kapı gezerek halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve Erciş’te büyük yatırımlara imza atan iş insanlarındandır. Van içinde Erciş içinde doğru tercih olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Erciş’te bir esnaf, “Uzun yıllardır burada hizmet sürdüm. İlk kez bu kadar aktif çalışan veren aday adayı görüyorum. Köy, mahalle ve esnaf demeden gezmeye devam ediyor… Ak Parti için Erciş’te en iyi kararın Bülent Çelik olduğunu düşünüyorum.”dedi.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van Bülent Çelik vanhaber