Van Erciş Yurtlu Mahalle sakinleri yetkililere seslendi

TAKİP ET

Van'ın Erciş ilçesine bağlı Yurtlu Mahallesi sakinleri,yağan yağmurların ardından mahalle yollarının çamur ve göletlere dönüşmesi nedeniyle yetkilere seslendi.

Van Haber, Yaşlılarımız, çocuklarımız ve tüm mahalle sakinleri, evlerinden dışarı çıkarken zorlanmakta, okula giden çocuklar çamura batarak yollarını aşmaktadır.

Serkan bey ,''Erciş'e yakışmayan bu manzara karşısında yetkililerden acil çözüm talep ediyoruz. Yollarımıza asfalt ya da kaldırım yapılması için bir el uzatın!"

Van'ın Erciş ilçesi Yurtlu Mahallesi sakinleri olarak, son günlerde  yağan yağmurlar nedeniyle yollarımız çamur içinde kaldı. Bu durumdan dolayı yürümekte zorlanıyoruz ve arabalar bile mahalleye girmekte zorluk yaşıyor. Yağışlarla birlikte mahallemiz adeta çamur ve gölet haline dönüşüyor.

Bu konuda yetkililere sesleniyor ve acil bir çözüm talep ediyoruz. Mahallemizde yaşayan çocuklarımız, yaşlılarımız ve diğer sakinlerimiz evlerinden dışarı çıkarken zorlanıyor.  Serkan bey ,''Özellikle çocuklar, okula gitmek için çamura batarak yol almak zorunda kalıyorlar. Bu durum, Erciş gibi büyük bir ilçeye yakışmayan bir görüntü oluşturuyor''

Serkan bey:,''Yolların asfaltlanması veya kaldırım yapılması gibi kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesini talep ediyoruz. Yetkililerden bu konuda gerekli adımların atılmasını ve mahallemizin yaşanabilir bir duruma getirilmesini bekliyoruz.''

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber - van haberleri - van haber

 


 

van erciş vanhaber