Van Eski marangozlar sanayi sitesi başkan seçimi gerçekleştirildi

TAKİP ET

Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Abdurrahman Gazi mahallesinde Van Eski marangozlar sanayi sitesi başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. 

Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Abdurrahman Gazi mahallesinde Van Eski marangozlar sanayi sitesi başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. 

Van Eski marangozlar sanayi sitesi başkanlığı seçiminde aday olan; Necmettin Toprakoğlu, Osman Bozoba ve Ali Umman aralarında seçim yaptı. Seçimde pandemi dikkate alınarak hareket edilirken, sosyal mesafeye ve maske kuralına dikkat edilerek, Eski marangozlar sanayi sitesi üyeleri tarafından oy kullanıldı.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - EYŞAN YETKİN

Oy sonucunda Van Eski marangozlar sanayi sitesi başkanlığı seçimine Necmettin Toprakoğlu ve yönetimi seçildi.

Necmettin Toprakoğlu, "Seçimimiz, pademi kurallarına göre düzenlendi. Bu koronavirüs sürecinde biraz daha hassas davranarak, seçimimizi gerçekleştirdik. Maske ve dezenfekte dağıtımlarını ve mesafe kurallarını sıkça dile getirdik. Oy kullanma esnasında adaletli seçim yapıldı. Bizlerde oyumuzu kullandık. Sonucu bekledik. Sonuçta oy çoğunluğu bizleri gösterdi. Kazanmama vesile olan çok değerli kıymetli arkadaşlarım, dostlarım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Siz değerli dostların sayesinde kazandık. İnşallah bundan sonra kendi esnafımıza halkımıza en güzel şekilde hizmet yapacağız, hepinize saygılarımı sunuyorum."dedi.
 
 

eski marangozlar sanayi sitesi marangozlar haber necmettin toprak van