Van Gazetesi ailesi onuncu yaşında...

TAKİP ET

Her zaman her yerde sloganıyla 10. yılını kutlayan Van Gazetesi ailesi, yeniliklerini bir kez daha göz önüne serdi.

İlkel, ahlaklı ve tarafsız gazetecilik yapan Van Gazetesi; sürekli kendisini yenileyen Van ilinde bulunan aktif Haberleri vatandaşlara basılı sunan Van haber gazetesi ayrıca; son dakika haberlerini anlık ve güncel sunan sitesidir.

Gerek yerel gündem, gerek ise; ulusal gündemi takip ederek kendisine göre uyarlaması, özgün haberlere yer vererek gün yüzüne aktarması, kendi haberlerini üreterek sunması memleket için en önemli yerini aldığını bir kez daha göz önüne sermiştir.

Van Gazetesi haber gazetesi kendisine marka katarak, marka tescil belgisini, İMOS kayıtlarını yaparak uluslararası güvenli haber sitesi olduğunu bir kez daha aktarmıştır. Van Gazetesi marka yüzüyle, kendisine has tasarımlarıyla, okuyucu sıkmadan sakin dil ile tarafsız yayın yapan Türkiye haber portalı ve Türkiye haber gazetesidir. Van Gazetesi, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti, Van Bilişimciler Derneği, İnternet Medyası Birliğine kayıtlı olarak hizmetine sınırsız ve ilkeli devam etmektedir.

Halkın sorunlarını anlık ve güncel verilerle kamu kurumlarına sunan en çok bilinen haber gazetesidir. Gerek basılı materyalleri, gerek ise; dijital materyalleri ile halka anlık hizmet eden haber kanalıdır. Ajans sistemi ile devam eden Van Gazetesi, Van haberleri sık eleyerek gün yüzüne çıkarmayı başarmıştır. 10 yıl boyunca devletine, milletine ve ülkesine hizmet eden bağımsız yerel süreli yayın yapan haber merkezidir.

Van Gazetesini anlatmak için "Tıkladıkça Okutan Gazete" denilmesi, "Tıkladıkça Kazandıran Gazete" denilmesi, "Memleket Bizi Okuyor" denilmesi bile yeterlidir. Yeni yaşımız sizlerle birlikte tekrardan kutlu olsun.

Van Gazetesi İmtiyaz Sahipleri adına...



 

Van Gazetesi Haber Van Haberler Van Haber