Van Gazetesi yazarları Türkiye tanınmış köşe yazarları arasına girdi

TAKİP ET

Van Gazetesi Köşe yazarları anket sonucu belli oldu. Van'da bir haftalık düzenlenen 'Van'da en çok okuduğunuz yazar hangisidir?' adlı ankette birinci, ikinci ve üçüncü olan Van Gazetesi yazarları Türkiye Yazarlar ve Şairler Birliği Medyasından Türkiye tanınmış yazarlar listesine girerek, rozetleri alındı.

Van Gazetesi Köşe yazarları anket sonucu belli oldu. Van’da bir haftalık düzenlenen “Van’da en çok okuduğunuz yazar hangisidir?” adlı ankette birinci, ikinci ve üçüncü olan Van Gazetesi yazarları Türkiye Yazarlar ve Şairler Birliği Medyasından Türkiye tanınmış yazarlar listesine girerek, rozetleri alındı.
 
Van’da bir haftalık düzenlenen “Van’da en çok okuduğunuz yazar hangisidir” adlı ankette birinci olan Veysel Çomak, “Yaklaşık bir hafta süren anketimiz bugün saat: 12.00 itibariyle sona ermiştir. Anket süresi boyunca bana destek çıkan başta değerli Ailem olmak üzere, Van gazetesi ailesine, Arkadaşlarıma, Akrabalarıma, Öğretmenlerime ve tanımadığım oy kullanan tüm herkese en candan duygularımla teşekkür ediyorum.
Umuyorum ki koronavirüs en kısa zamanda bitecek. Bittikten sonra herkesin iyi bir ders çıkarmış olması ve umut ediyorum ki herkesin aynı amaç peşinde koştuğu, adaletli bir dünya için el ele tutup yürüdüğü… Doğanın tahrip edilmediği, hayvanların betonlar arasında değil de her canlının kendi doğasına göre yaşadığı, insanlar kendi sanatlarını göstermek için ölüm orucuna girmediği bir çağa girmek için çabalayacağını ve insanlık o çağda buluşup aynı adımların sesi yankılanacak. En kalbi duygularımla herkesi selamlıyorum. Sağlıkla mutlulukla huzurla kalın hep beraber koronasız günlere…”dedi.

 
Van’da bir haftalık düzenlenen “Van’da en çok okuduğunuz yazar hangisidir” adlı ankette ikinci olan Burhan Akman, “Öncelikle Van gazetesi ailesinin bir ferdi  olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.”Bir araya gelmek başlangıçtır.
Bir arada durabilmek ilerlemedir.
Birlikte çalışmak başarıdır.” Biz bunu başarıyoruz Van Gazetesi ailesi olarak. Bu tarz yarışmalar aramızda tatlı rekabetler yaşatıp fakat dostluklarımızı pekiştiriyor. Okuyucudan da dönüt alarak kalemimize yön vermesi açısından olumlu bir etkinlikti. Ben kendi adıma gerek üniversite camiasına, gerek aileye gerek de eğitim camiasına olsun eş dost herkesle bu durumu paylaştım. Böyle yüksek bir oy oranı için herkese çok teşekkür ediyorum. Bu geçirdiğimiz zor günlerden inanıyorum ki en güçlü şekilde çıkıp okuyucularımızla beraber güzel günlerde buluşacağız. Bu vesileyle tekrardan herkesin zorunlu olmadıkça evde kalmasını, temastan uzak durmasını rica ediyorum.”dedi.
 
 
Van’da bir haftalık düzenlenen “Van’da en çok okuduğunuz yazar hangisidir” adlı ankette üçüncü olan Kadir Konca, “Oylamalar elbette her şekilde gazetemiz ve yazarlarımız için çok faydalı bir etkinlik oldu. Fazla okunmayan yazarlar açısından okunma şansı tanınmış oldu. Gazeteye girmeyen veya gündemi takip etmeyen kişiler açısından ise bir fırsat, bir vesile olmuş oldu. Oylamalar ilk günden beri herkes tarafından merakla takip edilip bir rekabet içerisinde sürdü ve güzel bir şekilde sonuçlandı, benim açımdan. Gazetemiz zaten en güzel şekilde ilerlerken, böyle bir etkinlik vasıtası ile daha da güzel işler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Böyle etkinlikler, oylamalar yazarlarımızın daha çok okunmasını, gazetemizin daha çok takip edilmesini sağlıyor. Çevremden aldığım duyumlara göre, oylama için girip gazetemizi takip etmeye, her gün açıp haberleri okumaya başlayan kişiler var. Bu beni şahsım adına çok mutlu etti çünkü yazarlık yaptığım gazetenin bu denli ilgi görmesi gurur verici bir durum. Bu tür etkinliklerin biz yazarlar ve gazetemiz adına daha da iyi olacağını düşünüyorum.”dedi.
 
Van Gazetesi ailesi olarak; gurur verici anketi sizlerle paylaşmak istedik. Yazarlarımızı tebrik eder ve rozetlerinin hayırlı olmasını temenni ederiz.  
 

türkiye tanınmış köşe yazarları arasına girdi veysel comak kadir konca burhan akman ünlü van yazarları van tanınmış köşe yazarları van gazetesi köşe yazararı en çok okunan türkiye yazarları vanda ankette kazananlar