Van Gazetesi Yazarlarının anket sonucu açıklandı

TAKİP ET

Van Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu 'an Haber ve Van Gazetesi'nde en çok okuduğunuz yazar hangisidir?' adlı ankette birinci, ikinci ve üçüncüler belirlendi.

Van Gazetesi'nde 'Van Gazetesi'nde en çok okuduğunuz yazar hangisidir?' adlı ankette 10 bin kişinin oy kullandı. Oy kullanma sonucunda 862 oyla birinci Burak Çakar oldu. Van Gazetesi ve Van haber alanında Mega yazar olarak rozeti almaya hak kazandı.

777 oyla İkinci olan M. Masun Tekin, Tanınmış yazar olarak rozetini almaya hak kazandı. Son olarak, 369 oyla Nupelda Demirci üçüncü olarak Tanınmış yazar rozetini aldı.

Yazarlarımızın Van halkına teşekkür konuşması:

Van Gazetesi'nde birinci olan Burak Çakar,"Benden desteklerini esirgemeyen tüm okurlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca yazın hayatıma yön veren kıymetli üstatlarıma ve Van Gazetesi  ailesine minnet borçluyum. Yazarlık serüvenime öncülük ettiniz. Söylemek istediklerimi aktarmama,düşüncelerimi açıklamama katkı sağladınız,vesile oldunuz.Okurlarımızın beğenisini kazanmak yazma şevkimi daha da arttıracaktır. Tüm okurlarımı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allaha emanet olunuz. Bizi okumaya devam ediniz."denildi.

Van Gazetesi'nde ikinci olan M. Masun Tekin,"Yürüdüğüm bu güzel ve engebeli yolda beni ve yazılarımı desteksiz bırakmadığınız için müteşekkirim. Oy veren, vermeyen bütün güzel yüreklere şükranlarımı sunuyorum. Unutmayın ki çıktığım bu merdivenin basamakları, sizlersiniz. Destekleriniz her zaman  bir basamak niteliğinde olacaktır.

Van Gazetesi'nde üçüncü olan Nupelda Demirci, "Hayat bir yarış. Kazanmakta var kaybetmekte. En çokta kaybederken kazandıklarımız bizi biz yapar.. Asıl mesele yarışı kötü koşullara ve gidişata rağmen bırakmamak.. 

En önemlisi de  kazandığında veya kaybettiğinde birlikte sevincini, üzüntünü paylaşacağın birilerinin olmasıdır.. Bana destek olarak sonuna kadar gitmemi sağlayan ve bu seviyeye taşıyan değerli okurlarıma, aileme,  dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Şiddetsiz sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle... "denildi.

 

van haber van gazetesi m masun tekin nupelda demirci burak çakar tanınmış yazarlar van yazarları köşe yazarları