Van Gevaş ilçesinde Ak Parti'nin Oyları Bölündü Mü?

TAKİP ET

Van Gevaş ilçesinde Ak Parti'nin oyları bölündü mü? Gevaş halkının fikirleri nelerdir? Daha fazlası Van Haber Gazetesi'nde.

Van ili Gevaş ilçesinde siyasi partilerin çalışmaları arttı. Ak Parti'nin Gevaş ilçesinde oyları bölündü mü? Ağırlıklı 2 Parti arasında oyların olduğu Gevaş'ta Yeniden Refah Partisi 3'ncü parti olarak gündeme geldi.

Gevaş'ta Ak Parti, Dem Partisi, Yeniden Refah Partisinin çalışmaları gece gündüz devam ederken akıllarda Ak Parti'nin oyları Gevaş'ta Yeniden Refah Partisinden dolayı mı bölünecek? Yoksa, hizmet eksikliğinden dolayı halkı oy vermeyecek? Hepsi ve daha fazlası Van Haber Gazetesi'nde.

Bu duruma vatandaşların cevabı ise;

"Bu ilçede başka partiye oy çıkmaz"

Vatandaş,"Yeniden Refah Partisi Gevaş'ta istenilen oyu alamaz. Çünkü, Ak Parti'nin kalesi olarak bilinir. Allah nasip ederse, Ak Parti Gevaş ilçesini kazanacak. Tabi ilçe hakkında çok konuşan olacak ama diğer partilerin alacakları oy ortada olduğunu belitmek isteriz. Çünkü, bu ilçede adaya değil. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilir."dedi.

"13 ilçeyi kazanacağız"

Vatandaş,"Van ili olarak siyasi partilerin en güçlüsü Dem Parti ve Ak Partidir. Bütün siyasi görüşler, şuan Gevaş ilçesi için çalışma yapıyor. Bizde oyumuzu kendi partimize vererek, 13 ilçeyi kazanacağız."dedi.

"Parti'ye değil, şahsa oy veriyorum"

Vatandaş,"Bu ilçe değişimi ister. Bu ilçe yeni yüz ve yeni çalışmalar ister. Yani bu ilçeye Yenden Refah Gelmelidir. Çünkü Yeniden Refah, ilçeye hizmet getireceğine umut ediyoruz. Bana şuan daha samimi gelen Yeniden Refah Partisidir. Tabi Sayın Erdoğan'ı da çok seviyoruz ama ilçede siyasete değil, şahsa oy verenlerdenim. Çünkü; yerel yönetimleri yönetecek insanların seçimde değil, her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz."dedi.

"Van Gevaş'ta Hizmet Yok, Laf Çok..."

Vatandaş,"Van ili Gevaş ilçesinde Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ana yollar, Gençlik Spor Merkezi tarafından yapılan spor tesisleri, Özel firmalar tarafından yapılan tekstil işletmesi, AKSA doğalgaz tarafından yapılan doğalgaz hizmetleri ile ilçeye devlet tarafından yeni ivme kazandırıldı. Van Gevaş ilçesinde seçim heyecanı başlayınca kamu kurum tarafından yapılan hizmetleri adaylar kendi hizmetleri gibi halka lanse etti. Van Gevaş'ta Hizmet Yok, Laf Çok..."dedi.

"Van Ak Parti'nin Kalesi kaybetmez, kazanır"

Vatandaş,"Gevaş'ta asla Ak Parti'nin oyları bölünmez. Çünkü, her seçimde silme Ak Parti kazanır. Bahçesaray'da da aynı durum söz konusu Gevaş'ta da. Yani Gevaş halkı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verir. Çok kızgın ise; Ak Parti'ye yakın olan partiye oy verir."dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van Gevaş vanhaber