Van Gevaş Kaza Haber

TAKİP ET

Van Gevaş'ta kaza haberi geldi. 4'ü çocuk toplam 27 kişi yaralandı.

Olay, Van Gevaş ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Van-Bitlis karayolu üzerinde bulunan Göründü Mahallesi mevkiinde, sürücüsünün ismi belirlenemeyen 30 plakalı yolcu midibüsü devrildi. Kaza sonucunda minibüste bulunan 4'ü çocuk toplam 27 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma, polis, UMKE, AFAD ve Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Gevaş Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.


Van Gevaş Kaza Haber


Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, minibüsten çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk etti. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Ancak, tedbir amaçlı olarak yaralılar bir süre daha hastanede tutuldu 

Kazada yaralanan 27 kişiden 11'i Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 11'i Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde ve 5'i Gevaş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İlgili birimler tarafından kazaya ilişkin başlatılan tahkikat devam ediyor.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - kaza

Van kaza vanhaber Gevaş