Van Gürpınar'da Hayrullah Tanış Rüzgarı

TAKİP ET

Van ilinde seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Gürpınar ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, irtibat ofisinin açılışı yapıldı.

Van Gürpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, coşkulu miting havasında seçim irtibat ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Van Gürpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, yaptığı açıklamada Gürpınar Belediyesi ile AK Parti Hükümetini birleştirerek yerelle geneli birleştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilçenin her köşesinde etkilerini gösterdiklerini ve verdikleri sözleri tuttuklarını vurguladı. 79 mahalle ve 112 mezrada çalışmalar yaptıklarını, konutlar ve iş yerleri inşa ettiklerini, doğalgazı ilçeye kazandırdıklarını dile getirdi. Hoşab projesi 1. etabını tamamlayarak hizmete sunduklarını, prestij caddeleri açtıklarını ve 2 milyon metre kare parke taşı döşeyerek vatandaşların yaşam kalitesini artırdıklarını ifade etti. Hizmet odaklı bir ekip olduklarını ve memleketin daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını vurgulayan Tanış, millete hizmet etmenin kendileri için ön planda olduğunu söyledi ve desteklerini talep etti.

“2 MİLYON METRE KARE PARKE KİLİT TAŞI”


Van Gürpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, “Her sohbetimizde Gürpınar Belediyesi ile AK Parti Hükümetini birleştirelim. Gelin yerelle geneli birleştirelim. İki güçten hizmet doğacak demiştik.  Allah’a bin şükür ki sizlere verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Başkaları gibi söz verip ortadan kaybolmadık. 79 Mahallemiz 112 mezramızda eserlerimizle konuşuyoruz. Gürpınar’ımız için konutlar demiştik. Bugün 126 konut ve 15 iş yerini bitirdik. Hayal dedikleri doğalgazı ilçemize kazandırdık. Gittiğimiz her evde insanımızın duasını ve teşekkürünü alıyoruz. Aynı zamanda Hoşab projesi 1. etabını bitirerek 27 iş yeri ve 18 lojman hizmetinize sunduk. 9 yeni Prestij caddemiz ile Gürpınar’ımızın çevresini güzelleştirdik. 2 Milyon metre kare parke taşını döşeyerek vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık. Biz hizmet adamıyız, bizim sevdamız da kavgamız da mücadelemiz de derdimiz de memleket meselesi, memleketin daha iyi bir noktaya gelmesidir.     Milletimizin yüzünü yere eğdirmedik. Milletimizi mahcup edecek hiçbir hizmete hiçbir icraata imza atmadık. Tek bir derdimiz oldu ilçemizi güzelleştirmek. Milletimizi güçlü kılmak, mahallelerimizi yaşanabilir hale getirmek. Çalışmaktan yorulmayan bir ekibiz. Millete hizmet ettikçe şehrimize değer kazandıracak eserler yaptıkça mahallelerimize vizyoner projeler kazandırdıkça şevkle çalışan bir ekip olarak bir kez daha desteğinize talibiz.” dedi.

AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı M. Garbi Erdoğan, açılış konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinde güçlü bir destek beklediklerini ifade etti. Kurdele töreninin ardından AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ile Gürpınar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayrullah Tanış, ilçe merkezinde yer alan bütün esnafları ziyaret etti.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Gürpınar'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ilçenin kalkınması ve yaşam kalitesinin artması için kararlı olduklarını vurguladı. Arvas, Gürpınar halkının desteğiyle birlikte çalışarak başaracaklarına inandığını belirtti. Bu açıklamalar, AK Parti'nin yerel seçimlerde Gürpınar için vaatlerini ve hedeflerini net bir şekilde ortaya koyduğunu gösteriyor…

Arvas,“Gürpınarlı kardeşlerim, bizler için önemli olan tek şey memleket meselesidir. Gürpınar'ın kalkınması, refahının artması ve halkımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için birlikte mücadele etmeliyiz. Bu yolda, sizlerin güvenini ve desteğini arkamıza alarak, birlikte başaracağımıza inanıyorum.”

Gürpınar halkının büyük ilgi gösterdiği açılış törenine AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, Teşkilat üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Başlık: Van Gürpınar’da Hayrullah Tanış Rüzgarı

Van – Van Haber – Van gazetesi – vanhaber – Wan – Gürpınar – Gürpınar Haber 

Van Gürpınar vanhaber