Van haber - Adalet Bakanından Beklenen cezaevi açıklaması geldi

TAKİP ET

Vanhaber - Van haber - Uzun süredir tutuklu ve hükümlü yakıları merakla beklenen haber açıklandı. Türkiye'de Koronavirüsü için açıklamalar peş peşe geliyor… Adalet bakanı Abdulhamit Gül,' Hastalık belirtisi gözlemlenmeyen ilk kez kuruma gelen tutuklu ve hükümlüler, 14 gün süreyle ayrı bir bölümde tutuluyor. Son dönemde yurt dışına çıkmış yabancı, Türk vatandaşı ziyaretçilerin tutuklu ve hükümlüleri ziyaret etmesine izin verilmiyor.'dedi.

Vanhaber - Van haber - Uzun süredir tutuklu ve hükümlü yakıları merakla beklenen haber açıklandı. Türkiye’de Koronavirüsü için açıklamalar peş peşe geliyor… Adalet bakanı Abdulhamit Gül,” Hastalık belirtisi gözlemlenmeyen ilk kez kuruma gelen tutuklu ve hükümlüler, 14 gün süreyle ayrı bir bölümde tutuluyor. Son dönemde yurt dışına çıkmış yabancı, Türk vatandaşı ziyaretçilerin tutuklu ve hükümlüleri ziyaret etmesine izin verilmiyor.”dedi.
 
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Koronavirüse karşı Bakanlık olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Acil eylem planımızı sürekli güncelleyip titizlikle uyguluyoruz. Şu ana kadar ceza infaz kurumlarımızda Koronavirüs testi pozitif çıkan tutuklu ve hükümlü bulunmamaktadır. Hastalık belirtisi gözlemlenmeyen ilk kez kuruma gelen tutuklu ve hükümlüler, 14 gün süreyle ayrı bir bölümde tutuluyor. Son dönemde yurt dışına çıkmış yabancı, Türk vatandaşı ziyaretçilerin tutuklu ve hükümlüleri ziyaret etmesine izin verilmiyor. Gerekli görüldüğü takdirde açık görüş dahil bütün ziyaretlerin kademeli olarak sınırlandırılması planlanmaktadır" açıklamasında bulundu.

VAN GAZETESİ
 

son dakika! adalet bakanından beklenen cezaevi açıklaması geldi cezaevindeki tutuklular ve hükümlüler bırakılacak mı? adalet bakanı abdulhamit gül tutuklu ve hükümlüler 14 gün süreyle ayrı bir bölümde tutuluyor son dönemde yurt dışına çıkmış yabancı türk