Van haber - Anatolia Gurme Fest Basınla Biraraya Geldi

TAKİP ET

VAN HABER - VAN HABERLERİ / Anatolia Gurme Fest Genel Müdürü Özgür Can Çelik, basınla bir araya geldi. Düzenlediği basın toplantısında fuarla ilgili bilgi verdi.

VAN HABER / VAN GAZETESİ  Anatolia Fuar A.ş. nin Genel Müdürü Özgür Can Çelik,” Van’da üçüncü kez organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz. 6-15 Mart tarihleri arasında fuar ve kongre merkezindeyiz. Fuarımızın içeriği de bilindiği gibi yöresel ürünler ve el sanatlarının olduğu bir etkinlik. Bu etkinliğimizi Maraş, Denizli ve Ankara başta olmak üzere on büyük şehirde gerçekleştiriyoruz. Bu on büyük şehir arasına iki yıldan beri Van’ı da almış durumdayız. Van bizim için önemli bir pazar, önemli bir şehir ve kendimizi evimizde hissettiğimiz güzel ve özel bir şehir.

 Trabzon’un peyniri, İzmir’in pişmaniyesi, Egenin zeytinyağı, Hatay’ın künefesi, Isparta’nın gül ürünleri,  Siirt’in fıstığı,  Giresun’un fıstık ezmesi, Hatay’ın nar ekşisine varana kadar 81 ilden gelen tatlar Van fuar ve kongre merkezinde buluşacaklar. Her geçen yıl kalitemizi arttırmaya çalışıyoruz.  Trabzon’un en büyük ikinci peynir ve tereyağı üreticisi ve Egeden çok kaliteli bir zeytinyağı olmak üzere bu yıl iki büyük firma daha fuarımıza dahil olacak. Bu yolda kalite standartlarımızı yükselterek, nitelikli bir fuar yapma yolunda ilerlemeye çalışıyoruz. Organizasyonumuzda yine hafta sonları mini bir sirk organizasyonumuz olacak. Sirk organizasyonumuzda bu yıl altı kişilik bir ekibimiz olacak. Hafta içi de bir farkındalık oluşturmak için saat 19 dan sonra çocuk animasyonlarının olduğu hafta içi de bir etkinlik düzenleyeceğiz. Hafta sonu yaptığımız sirk organizasyonlarımız büyük ilgi gördüğü için haftaiçi de bu organizasyonu devam ettirmeyi düşünüyoruz.” diyerek  fuarla ilgili detayları verip merak edilen sorulara açıklık getirdi. 

VAN GAZETESİ / ÖZEL HABER
SEVDA YETKİN
NURAY KAÇMAZ
EYŞAN YETKİN

 

anatolia gurme fest basınla biraraya geldi van haber van gazetesİ Özgür can çelik anatolia gurme fest fuar trabzon ege van ısparta gül zeytinyağı hatay siirt van haberleri son dakika van trabzon’un peyniri İzmir’in pişmaniyesi egenin zeytinyağı hatay’ın k