Van Haber - Bakan Açıkladı! Türkiye'de Coronavirüs için flaş açıklama! Okullar tatil edilecek mi?

TAKİP ET

Van Haber – Van Gazetesi – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yapılan sağlık komisyonunu bilgilendirme toplantısında okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı'yla görüşmeler yapılacağını ve kararını vereceğini bildirdi. Akabinde Coronavirüs için Türkiye'de oldukça yoğun önlemler alındığınıda vurguladı. Bakan Koca, sosyal medyada paylaşımları dikkat çekti. Türkiye'de Coronavirüsü var mı?

Van HaberVan Gazetesi – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yapılan sağlık komisyonunu bilgilendirme toplantısında okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı'yla görüşmeler yapılacağını ve kararını vereceğini bildirdi. Akabinde Coronavirüs için Türkiye’de oldukça yoğun önlemler alındığınıda vurguladı. Bakan Koca, sosyal medyada paylaşımları dikkat çekti. Türkiye’de Coronavirüsü var mı?
 
MÜCADELENİN ŞARTI, KURALLARA UYMAKTIR.

Koca, “Devlet yönetimi ve bireyler olarak konunun üstesinden birlikte geleceğiz. Koronavirüs sorunu küresel, mücadele ise ulusaldır.”

AVRUPA, CİDDİ BİR RİSKE YOL AÇTI.

Koca, “Enfeksiyon gelirse büyük olasılıkla oradan gelecek. Dünyanın başka bir yerinde seyahat etmiş olanlar da artık şüpheli kapsamında.”

İRAN’LA YOĞUN TRAFİĞİMİZE

Koca, “katı kurallar baştan konulmasaydı, çok değil 3 gün gecikmiş olsaydık, gelecek 20 bin insanla hastalık bize bulaşacaktı. Bunu önledik.”

ABD VATANDAŞI, 86 YAŞINDAKİ KADIN HASTAYA,

Koca, “Türkiye ziyaretinden sonra Koronavirüs tanısı konduğu haberi yayıldı. Son 2 haftanın kayıtlarında ABD vatandaşı, 86 yaşında tek kadın vardır. Türkiye’yi ziyaret etmemiştir. 3 Mart’ta İstanbul aktarmalı, Tiran’dan Washington’a gitmiştir.”
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yapılan sağlık komisyonunu bilgilendirme toplantısında okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı'yla görüşmeler yapılacağını ve kararın bundan sonra verileceğini bildirdi.

Van Gazetesi olarak bu konuda daha hızlı ve daha aktif sizleri bilgilendireceğiz.
 
VAN GAZETESİ
 
 

türkiye’de coronavirüsü var mı? mÜcadelenİn Şarti kurallara uymaktir. avrupa cİddİ bİr rİske yol aÇti. İran’la yoĞun trafİĞİmİze abd vatandaŞi 86 yaŞindakİ kadin hastaya türkiye’de coronavirüs için okullar tatil edilecek mi? van haber van haberleri son da