Van Haber | HDP'nin VAN TSO Seçimleri Hakkında Açıklaması

TAKİP ET

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van ilinde yakın zamanda gerçekleşecek olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde adaylara destek vermeyeceklerini ve birçok aday yer aldığından dolayı herkesin kararına saygı duyacaklarını sosyal medya hesaplarında paylaşım yapıldı.

VAN GAZETESİ - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van ilinde yakın zamanda gerçekleşecek olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde adaylara destek vermeyeceklerini ve birçok aday yer aldığından dolayı herkesin kararına saygı duyacaklarını sosyal medya hesaplarında paylaşım yapıldı.

Sosyal medya paylaşımı:

KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME

"Kentimizde gerçekleştirecek olan VAN TSO seçimleri için birçok aday yarışmaktadır. Bu yarışın demokratik ve ahlaki ölçüler içerisinde sürdürülmesi oldukça önemlidir. Ancak aday olduğunu açıklayan Celal Yalvaç, çeşitli zamanlarda yaptığı paylaşımlarda, HDP'nin aday olduğunu iddia etmiştir.

Partimizin Aday Yalvaç'ı desteklediği doğru değildir. Üyelerimizin ve gönüldaşlarımızın üzerinden kimse kişisel hesaplar yapmamalı, partili arkadaşlarımızı şahsi hesapları için istismar etmemelidir. Üyelerimizin; kente, halka dürüstçe hizmet edecek deneyimi tecrübeyi gözeterek tercihini yapacağına inanıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."yazılı olarak yayına sosyal medya @wanHDP yayına alındı.

 

VAN TSO BAŞKANI CELAL YAVAÇ'TAN HDP'YE AÇIKLAMA

DEVAMI GELİYOR...

Van Haber

Van Haber HDP VAN TSO