Van haber - İşletme sahibi Mesut Erol, önemli açıklamalarda bulundu

TAKİP ET

Van Haber - Van'ın en elit ve hijyenik mekanlarından birine konuk olan gurmemiz Sevda Yetkin, Erol hacıoğlu kebapçısının lezzetlerini ve Van'da neler olduğunu bunun yanı sıra ekonomi hakkında bilgiler aktardı. İşletme sahibi Mesut Erol, mekanı hakkında detaylı bilgiler verdi. Bunun yanında ülkeyi saran Korona Virüsün Van'a ve Türkiye'ye etkisi hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Vanhaber - Van haber / Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme sahibi Mesut Erol, mekanı hakkında detaylı bilgiler verdi. Bunun yanında ülkeyi saran Korona Virüsün Van’a ve Türkiye’ye etkisi hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Van Haber - Van'ın en elit ve hijyenik mekanlarından birine konuk olan gurmemiz Sevda Yetkin, Erol hacıoğlu kebapçısının lezzetlerini ve Van'da neler olduğunu bunun yanı sıra ekonomi hakkında bilgiler aktardı. Bunun yanı sıra aile bireylerinin en küçüğü olan ve şuan işletme yöneticisi Mesut Erol, " Bu memlekete en iyisi ve en güzeli yakışır diyerek, Edremitte bulunan bu mekanımızı tüm hassasiyetimizle ve iş disiplinimizle halkımıza hizmet etme gururu içerisindeyiz."dedi.
 
Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme sahibi Mesut Erol: ”İşletme sahibi olan abim Necmettin Erol, 1996 yılından bugüne restaurant işletmeyiciliğiyle uğraşıyor ve şu an İstanbul beylik düzünde olan şubemizde mevcut. Ben ise; Van’daki şubemizin yetkilisiyim. Uzun yıllardır önce bu Şelale Et Lokantası ve Konya Mevlana Kebapçısı olarak işletiyorduk daha sonra bu işletmemiz yani Van- Edremit’teki tek şubemiz olan Erol Hacıoğlu Kebapçısını yönetiyoruz. Bu memlekete en iyisi ve en güzeli yakışır diyerek, Edremitte bulunan bu mekanımızı tüm hassasiyetimizle ve iş disiplinimizle halkımıza hizmet etme gururu içerisindeyiz. Tabi bizim en iyi lezzetlerimizden biri kebabımızdır. Bunun yanı sıra; pide, ızgara çeşitleri, et döner, İskender çorba, yöresel ayran aşı, içli köfte ve paça da sunmaktayız. Gece ızgara çeşitlerimiz ve çorba paça ayran aşı olarak sabaha kadar hizmet vermekteyiz. Van bölgemizde bilindiği gibi aileyle rahat edilebilecek mekan sayısı çok az. Erol Hacıoğlu Kebapçısı olarak buranın sahibi olduğum için demiyorum. Gerçekten dışarıdan bir müşteri olarak gelip baktığım zaman aileyle gelip rahat edip kafa dinlenilebilecek bir mekan.  Bunun yanında manzara olarak Van’daki restaurantlar arasında en iyi manzaraya sahip restaurantlarından biriyiz. Buraya gelen kamu kurumlarımıza, STK’larımıza, halkımıza ve  esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim lezzetimizi tatmayan misafirlerimizin de gelip lezzetlerimizi tadıp yorumlamalarını çok istiyoruz. Kalitenin kalitelisini ürettiğimizi görmüş olun istiyoruz.

KORONAVİRÜSÜ ÜLKEMİZ EN YAKIN ZAMANDA...

Erol, "Bunun dışında ülkemizin ve Van’ın genel durumunu değerlendirecek olursak, bu virüs olayı hiç beklenmedik bir olaydı. Tüm Türkiye'de ve diğer ülkelerde bir an önce geçmesini diliyorum. Umarım bir an önce herkes sağlığına kavuşur. "dedi.

ESNAFLAR ARASINDA ZİNCİRLEME BAĞDIR İRAN

Erol, "İran Van’a gerçekten yatırım yapan bir bölgesiydi. Esnaflar arasındaki zincirleme olayı İranlılar tarafından gerçekleşiyordu. Kapıların kapanmasıyla zincirin başı çalışmamış oldu. Zincirin başı çalışmadığı için hiç kimsede devamlılığını sağlayamıyor. Çok şükür biz kötü değiliz. Dilerim bu karmaşa bir önce çözüme kavuşur.”konuşmalarını tamamlamadan önce son olarak koronavirüsü için işletmelerini her iki günde bir dezenfekte ettiklerini ifade etti.
 
VAN GAZETESİ (ÖZEL)
HİKMETULLAH YETKİN
SEVDA YETKİN
NURAY KAÇMAZ
0544 409 0328
 




mesut erol mesut erol kimdir mesut erol haberleri van gazetesi van haber vanhaberleri erol hacıoglu kebapcısı van lokanta vanda lokanta necmettin erol pide ızgara çeşitleri et döner İskender çorba yöresel ayran aşı içli köfte paça İşletme sahibi mesut ero