Van haber Son dakika; Van Başkale'de yüklü miktarda mühimmat

TAKİP ET

Van haber Son dakika; Van Başkale İlçesi Esenyamaç Mahallesi kırsalında (10) kilogram eroin, (2) AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği (3) adet el bombası, (4) AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği şarjörü,  (3) M16 Piyade Tüfeği şarjörü, bir miktar AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği fişeği ele geçirildi.

Van haber Son dakika; Van Valiliğinden gelen açıklamaya göre; Van İl Jandarma Komutanlığınca, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine  ve uyuşturucu ticareti ile bağlantılarının ortaya çıkarılmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde;  Başkale İlçesi Esenyamaç Mahallesi kırsalında 09 Ağustos 2020 tarihinde operasyon icra edilmiştir.

İcra edilen operasyon neticesinde; (10) kilogram eroin, (2) AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği (3) adet el bombası, (4) AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği şarjörü,  (3) M16 Piyade Tüfeği şarjörü, bir miktar AK-47 Kalaşnikof Piyade Tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.

Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”dedi.


VAN GAZETESİ - 0544 409 0328

operasyon van haber van gazetesi van haber