Van Haber | Van Cumhuriyet Anadolu Lisesinde Başarılı Girişimler

TAKİP ET

Van Haber | Van Cumhuriyet Anadolu lisesi 9. Sınıf öğrencilerine oryantasyon ve uyum etkinlikleri yapıldı.

Van Haber | Van Cumhuriyet Anadolu lisesi bu yıl yeni başlayan 9. Sınıf öğrencilerine okula uyum süreci kapsamında tüm birimleri katılımıyla oryantasyon çalışması gerçekleştirdi.

Van Cumhuriyet Anadolu Lisesi okul müdürü Kemal Aydın, Van Haber Gazetesi'ne yaptığı açıklamada:"Sürekli yenilenen ve gelişen yönüyle öğrencilerimizi bugüne ve yarına hazırlayan birçok çalışmamızla ön plana çıkmaktayız. Bu yıl 9 sınıfa başlayan öğrencilerimize okula uyum sürecini hızlandırmak, okulun geniş imkanlarından faydalanmak için okuldaki tüm birimlerin katkılarıyla okula uyum ve oryantasyon çalışması yapıldı. Bu kapsamda öğrencilere, okulumuza ait robotik kodlama atölyesi, FKB Bütünleşik Laboratuarı, resim atölyeleri, kültür ve sanat atölyesi, konferans salonu, 2 kütüphane ve bilgisayar laboratuarı tanıtıldı. Bir önceki sene yapılan TÜBİTAK ve robotik kodlama yarışmaları, e-twinning çalışmaları, bu yıl kabul edilen Erasmu+ projemiz hakkında bilgiler verildi. Her birimde, ilgili öğretmenler alanları ve okulun fiziki imkanları hakkında sunum yaptılar..."dedi.


Son olarak ise; okul müdürü Kemal Aydın, okulun fiziki imkanlarından nasıl faydalanabilecekleri ve beklentileri konusunda öğrencileri bilgilendirdi.  Öğrenciler de kendilerine gösterilen bu ilgiden ve tercih ettikleri okulun geniş imkanlara sahip olduğunu görmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler...


Van Gazetesi
 









Kemal Aydın Van Van Haber Gazetesi Van Cumhuriyet Anadolu Lisesi