Van Haber - Van'da Havaya Ateş Eden 4 gözaltı, 3 kişi tutuklama

TAKİP ET

Van Haber | Van Kalesi civarında sahil kenarında meydana gelen olay ile ilgi çıkan kararda 4 kişi gözaltına alındı. Aralarında 3 kişi tutuklandı.

Van Haber | Van il emniyet müdürlüğü tarafından gelen açıklamaya göre; “16 Mayıs 2021 günü İlimiz İpekyolu İlçesi Van Kalesi civarında sahil kenarında meydana gelen “Meskun Mahalde Havaya Ateş Eden” şahısların yakalanmasına yönelik olarak; Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği Görevlilerimizce; olay yerinde çok sayıda boş AK-47 ve tabanca kovanı olduğu görülerek şahısların yakalamasına yönelik olarak yapılan sokak ve mahalle çalışmaları sonucunda olayın şüphelileri (E.S.), (S.A.), (S.B.) ve (Ş.İ.) isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüphelilerden; 1 Adet AK-47 (Kaleşnikof) Tüfek, 4 Adet AK-47 Tüfek Şarjörü ve 1 Adet Fişek, 1 Adet Tabanca ve 2 Adet Şarjör, 18 Adet 9 mm Fişek, ele geçirilmiştir.

Gözaltına şüpheliler hakkında hazırlanan tahkikat evrakıyla birlikte çıkarıldığı adli makamlarca (E.S.), (Ş.İ.), (S.B.) isimli şahıslar TUTUKLANMIŞ, (S.A.) isimli şahıs ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmıştır.

Van Emniyet Müdürlüğü olarak Halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesine yönelik olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.”dedi.
 

van edremit van haber tutuklama emniyet