Van haber - Van'da Maske takmadı, polise hakaret etti, yetmedi üstüne yürüdü - VİDEOLU

TAKİP ET

VAN GAZETESİ - VAN HABER - Van İpekyolu İlçesinde bulunan Cumhuriyet Caddesinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Van'da maske takmayan bayana cezai işlem uygulamak isteyen polis, darp edilmekten zor kurtuldu.

VAN GAZETESİ - VAN HABER -  Verilen bilgilere göre;  Van İpekyolu İlçesinde bulunan Cumhuriyet Caddesinde vatandaşları maske uyarısı yapıldığı sırada polislerin maske takmayan bir bayanı uyarması esansında olay çıktı.

Van’da koronavirüs vakalarının artması ve bazı vatandaşlarımızın bu duruma uymamaları görüntülere böyle yansıdı. Korona virüs tedbirleri kapsamında maske takma zorunluluğu olan illerden biri Van. Bunun üzerine bu tedbirlere uymayan bir vatandaş hakkında cezai işlem yapmak isten polis memuruna hakaret ederek, üzerine yürüdü.

Verilen bilgilere göre; Van İpekyolu İlçesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan Polis memuru, maske takmayan bayana ‘maskeni takar mısın?’ demesi üzerine olay çıktı.  Bayanın polis memuruna ‘Maskemi takmıyorum. Seni ilgilendirmez. Karışmazsınız. ’demesi üzerine olay daha çok şiddetlenmeye başladı.

Polis memuru görevini yapmak için polis merkezine gelmesi gerektiğini ifade etmesi üzerine olay yerinde bulunan vatandaşların polis memurunun üstüne yürümesi sonucu tartışma yaşandı. Görevini yapan polis memuruna hakaret eden vatandaşları yanında bulunan polis memurları sakinleştirdi.
 
VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER - B.Ç.
 

van haber polis darp son dakika van vanhaber van gazetesi maske van haber van’da maske takmadı polise hakaret etti