Van Haber - Van'da skandal görüntü, İranlılar kırıp geçtiler

TAKİP ET

Van Haber - İranlılar, Van'daki konserde kapı ve pencere kırarak içeri girdiler...

Van Haber - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi düzenlenen konserde, İranlılar kapı ve camları kırarak konser alanına girdi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen konserde, İranlılar büyük bir skandala sebep oldu. İddiaya göre, konserin başlamasına rağmen bilet kontrolünün yavaş yapılmasıyla binlerce İranlı kapılara yüklendi ve güvenlik personeli bu duruma yetişemedi. Pencereleri kırarak içeri giren İranlılar, Kapalı spor salonu camları talan edildi ancak konser devam etti. Olaylarda ölü veya yaralı olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Detayları Van Haber ve Van Gazetesinde.

İddiaya göre; İranlı sanatçı Moein bugün Van Y.Y.Ü Kapalı spor salonu verdiği konserde olaylar çıktı. Konsere büyük rağbet gösteren İranlılar giriş kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.

Yerel Van Haber sitesi ohbar hattına gelen bilgiler doğrultusunda; alanda görevli kişiler, konser başlamasına rağmen bilet kontrolü yavaş yapmaları sonucu olaylar patlak verdi.

Dışarda bekleyen yüzlerce İranlı bir anda kapılara yüklendi. Pencereleri kıararak, giriş kapısını yerinde çıkaran İranlıların bu taşkınlığına güvenlik personelleri yetersiz kaldı.
Kapıları kırarak, akın akın içeri giden İranlılar hiçbir şey olmamış gibi konserde dans yaparak, eğlendiler. İranlı Sanatçı Moein, vatandaşlarını eğlendirmeye devam etti. Olaylarda ölü veya yaralı olmaması şans eseri olarak da yorumlandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN INSTAGRAM @WANGAZETESİ 

Kaynak: Yerel Van Haber - Erhan Ağurlu
Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van Konser vanhaber