Van haber - Van'da Zabıtalardan Önemli Karar

TAKİP ET

VAN HABER / İpekyolu Belediyesi ekipleri, seyyar satıcılarla ilgili çalışma yaptı. Zabıta Müdürü Tamer Seymen  konuyla ilgili, "Bu uygulama ile esnafı yaya kaldırımlarını işgal etmemeleri için uyardık. Bir de şehir merkezinin en canlı ve vatandaşların en yoğun olduğu bölgelerde seyyar satıcı işgali var.

VAN HABER / Zabıta Müdürü Tamer Seymen  konuyla ilgili, "Bu uygulama ile esnafı yaya kaldırımlarını işgal etmemeleri için uyardık. Bir de şehir merkezinin en canlı ve vatandaşların en yoğun olduğu bölgelerde seyyar satıcı işgali var. Bu işgaller hem yaya trafiğini hem de araç trafiğini olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle hukuksuz ve kanunsuz olan bu tür satışlara müsaade etmeyeceğiz. Bugün yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız uygulamalarda artık şehir merkezinde sokak ortasında ve kaldırımlarda seyyar satıcı olmayacak. Bizler bu uygulama ile hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde günlük yaşamlarını sürdürmelerini hedefliyoruz. Bu tür sokak ve kaldırım işgalleri yapanlar hakkında ilgili kanunun maddesine göre cezai işlem uygulanacak" dedi.

zabıtalardan Önemli karar van haber van gazetesi hukuk kanun trafik zabıta seyyar satıcı esnaf zabıta müdürü tamer seymen cadde sokak İpekyolu belediyesi cezai işlem ipekyolu van belediye