Van haber, Van'ın Gürpınar Belediyesi başkanı Hayrullah Tanış, 'Durmuyoruz'

TAKİP ET

Van Haber, Van Gazetesi - Van'ın Gürpınar Belediyesi başkanı Hayrullah Tanış'ın yaptığı açıklamada; "Durmuyoruz, taş üstüne taş koymanın gayreti içerisindeyiz "dedi.

Van Haber, Van Gazetesi - Korona virüs Covid-19 salgınına rağmen hizmet ettiklerini ifade eden Van Gürpınar Belediyesi Başkanı Hayrullah Tanış, “Gürpınar Belediyesi olarak Covid-19' ile mücadelemizi sürdürürken, bir yandan da hizmet üretmeye devam ediyoruz. Korona virüsüne rağmen Belediye olarak bütün yükümlülüklerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. Durmuyoruz, taş üstüne taş koymanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.
 
Vatandaşlardan gelen her türlü talebin önemle dikkate alındığını belirten Başkan Tanış,  şu ifadelere yer verdi:“Fen İşleri ekiplerimiz rutin işlerinin yanında şeffaf belediyecilik anlayışıyla e-ihale üzerinden 130 bin metrekare parke taşı yapım işi ihalesi gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak.

Bununla beraber Gürpınar’ın makus tarihini değiştirecek Hoşap ve Fabrikalar Projelerinin de ihaleleri kısa süre içerisinde yapılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında temizlik işlerinin yanında park, bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Gürpınar Belediyesi olarak salgınla mücadelenin yanı sıra rutin hizmetlerimize de aksatmadan aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Millete hizmet yolunda tevazu, samimiyet ve gayretle Memleket İşi, Gönül İşi diyerek yolumuza devam edeceğiz.”denildi.
 
VAN GAZETESİ - 0544 409 0328
HABER: HİKMETULLAH YETKİN
 

van haber van gazetesi gürpınar hayrullah tanış haber vangazetesi covid-19 belediye