VAN HABER - VANLI TENİSÇİLER GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

VAN HABER - VAN SON DAKİKA HABER / Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kars'ta yapılan Doğu Anadolu Grubu Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarına katılan, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bayan Masa Tenisçilerinden Evliya Özdemir, tüm rakiplerini yenerek bölge şampiyonu olurken, Kız ve Erkek takımları ise zorlu ve çekişmeli karşılaşmalar sonucunda bölge ikinciliği kupasının sahibi oldular.


VAN HABER -  Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve Kars İsmail Aytemiz Sergi ve Spor Salonunda Bitlis, Bingöl, Tunceli, Iğdır, Van ve Malatya illerinin katılımları ile yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarına 6 kız, 6 erkek sporcu ile katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bayan Masa Tenisi sporcularından Evliya Özdemir ferdi olarak mücadele ettiği karşılama sonucunda bölge şampiyonu olurken, Erkek ve Kız takımı ise zorlu ve çekişmeli karşılaşmalar sonucunda genel takım sıralamasında bölge ikinciliği kupasının sahibi olarak, 14-15 Mart 2020 tarihleri arasında Batman’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandılar. Kars ilinde yapılan müsabakalar hakkında bilgi veren Masa Tenisi Milli Antrenörü Mahmut Kurt, alınan sonuç karşısında mutlu olduklarını ve müsabakalara Van’dan 12 sporcu ile katıldıklarını belirterek, “Çok iyi çalıştık, inandık ve sonuna kadar güvendik ve sonucunda ise başarıyı da yakalamış olduk. Türkiye genelinde son 22 takım arasında yer almak oldukça mutluluk verici bir durum. Mart ayında yapılacak olan Analig Yarı Final Müsabakalarında da en iyi şekilde hazırlanarak oradan da iyi bir derece alarak, ilimizin adını en iyi şekilde duyurmak istiyoruz. Bu kazandığımız başarımızı emeği ve destekleri biz; Van Masa Tenisi ailesinde oldukça fazla olan il müdürümüz Nevzat İnanç’a armağan ediyoruz. ” şeklinde konuştu. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Kars ilinde yapılan ve 14 takımın katılım sağladığı Doğu Anadolu Grubu Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarına 12 sporcu ile katılım sağlayarak ilimize ferdi olarak 1 Bölge Şampiyonluğu, takım olarak da bölge ikinciliği kazandıran bütün sporcularımızı ve antrenörümüzü yürekten kutluyorum. Katıldıkları birçok müsabakalarda ilimize kazandırdıkları farklı dereceleri ile bizleri gerçek anlamda gururlandıran takımımıza 14-15 Mart 2020 tarihleri arasında Batmanda katılacakları Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final müsabakalarında kendilerine başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.





VAN GAZETESİ


vanli tenİsÇİler gururlandirmaya devam edİyor van gazetesi van haber van haberleri van son dakika haberleri nevzat inanç spor hizmetleri genel müdürlüğü bitlis bingöl tunceli iğdır van malatya doğu anadolu grubu anadolu yıldızlar ligi masa tenisi grup müs