Van haber - VASKİ MÜDÜRÜ ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

TAKİP ET

Van haber - Van Gazetesi / Vaski-Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, peronellerini unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolaysıyla kurumda çalışan personellere gül takdim etti.

Vaski - Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, peronellerini unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolaysıyla kurumda çalışan personellere gül takdim etti.
 
VAN HABER - VAN HABERLERİ / Vaski'de görev yaptığından bu yana özveriyle işlerini yapan, daima doğruları ve yeni projeler hedefleyen Ülker Cem Kaplan bir atak yaparak çalışanların gönüllerinde bir kez daha yer aldı. Sosyal medyada paylaşımı dikkat çeken Vaski-Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, " Kurumumuzda çalışan kadın personellerimizin Kadınlar Gününü çiçeklerle kutladık. Onlar emek ve fedakârlıklarıyla dünyamıza güzellik katanlardır. "dedi.
 
VAN GAZETESİ / ÖZEL
 

vaskİ mÜdÜrÜ ÇaliŞanlarini unutmadi vaski-van su ve kanalizasyon İdaresi genel müdürü Ülker cem kaplan peronellerini unutmadı van haber van haberleri son dakika van van gazetesi ülker cem kaplan vaskİ vaski haber Ülker cem kaplan