Van haber ve Van Gazetesi'ne reklam nasıl verilir? Reklam hakkında merak ettikleriniz.

TAKİP ET

Van haber ve Van Gazetesi'ne reklam verdiğinizde hangi çalışmalar yapılır?

VAN GAZETESİ  - TEKLİF ÇALIŞMASI

1.    VANGAZETESİ.COM

Vangazetesi.com adresinde bulunan masaüstü ve mobil reklamlarla müşterilerinize daha rahat ulaşabilir ve büyük kitle sağlaya bilirsiniz. Reklam bölümlerimiz, AMP uyumlu, Google ve diğer arama motor endeksli olup daha fazla erişim olarak tasarlanmıştır. Haber sitemizin en çok rağbet görülen alanlarından biri ise; tüm haber detaylarıdır. Sizler hangi haberi tıklarsanız tıklayın. Aynı reklam gözükecektir. Biliyorsunuz ki haber servisleri haber oku amaçlı tasarlanmıştır. Siz dâhil, bir haber okumak için haber sitelerini tıklarsınız. O amaçla haber detay bölümümüz aktifleştirilmiştir. Bunların yanı sıra; dilediğiniz yerde reklam alanları oluşturulabilir.

2.    GOOGLE ARAMA MOTORU 

Van ve diğer iller arasında rahat bir şekilde size ulaşa bilecekleri arama motoru sistemi ile müşterilerinize doğru yerde ve doğru zamanda ulaşabilirsiniz. Haber sitemiz, Ulusal haber siteleriyle birlik olup daha büyük kitleye ulaşma amaçlı kurulmuş olup okuyuculara doğru, ilkel ve özgün içeriklerle okuyuculara ulaşmaktadır. Günümüzde haber siteleri ve sosyal medya çağının olduğunu hemen hemen hepimiz bilmekteyiz. Bizlerde Van haber ve Van Gazetesi ailesi olarak, müşterilerimizin daha iyi sonuçlar alabilmeleri için google arama motorunu devreye soktuk. Örnek olarak; ‘Van'da halı saha’ dediğinizde ya da Beşyol halı saha dediğinizde haber sitemiz karşınıza çıkacaktır.

3.    SOSYAL MEDYA VE YOUTUBE

Dünya genelinde teknolojinin gelişmesiyle birlikte, telefon bağımlılığı da artmış bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü Van Gazetesi ailesi olarak, müşterilerimize haftalık paylaşım sağlayarak müşteri kitlelerini büyütme hedefindedir. Youtube kanalı olarak Van Gazetesi denildiğinde tüm bilgiler karşınıza çıkacaktır.

4.    TANITIM HABERLERİ VE E- POSTA

Tanıtım haberleri; bir firmanın ya da işletmenin en büyük değerlerinden biridir. Firma yetkilisine ve işletmesine en büyük katkı sağlanmasına yardımcı olur. Tanıtım haberleri, sadece yetkili veya müşteriye güç katmıyor… Vatandaşların işletmeye olan değer ve güvenlerini sağlamaya yardımcı oluyor. Aylık bilgi ve işletmenin kendi işlerini vatandaşlara doğru biçimde yansıtmasına yardımcı olmasının yanı sıra, verilen reklamlarında daha açıklayıcı olmasını sağlıyor. Vatandaşların reklamlarınızı en iyi görebilme biçimini gösteriyor.


•    VANGAZETESİ.COM / FİYAT LİSTESİ

•    SİTE TEPE HAFTALIK: 250 TL (2 TANITIM HABER + HAFTALIK SOSYAL MEDYA + İNTERNET SİTESİ VE GMAİL)
•    SİTE TEPE AYLIK: 1000 TL (2 TANITIM HABER + HAFTALIK SOSYAL MEDYA + İNTERNET SİTESİ VE GMAİL)
•    SİTE TEPE 3 AYLIK: 2000TL (2 TANITIM HABER + HAFTALIK SOSYAL MEDYA + İNTERNET SİTESİ VE GMAİL)
•    SİTE TEPE YILLIK: AYLIK 350 TL (2 TANITIM HABER + HAFTALIK SOSYAL MEDYA + İNTERNET SİTESİ VE GMAİL)

•    MÜŞTERİ TEKLİF FİYATI: ……………………………………


SİZLERDE REKLAM VERMEK İSTİYORSANIZ HEMEN ARAYIN!
0544 409 0328

 

reklam van haber van gazetesi