Van haber – Veysel Taşdemir VAN TSO Başkanına sert tepki " PARA DEĞİL, VİCDAN GEREKİR"

TAKİP ET

Vanhaber – Van gazetesi - Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel TAŞDEMİR, VAN TSO Başkanına sert eleştiride bulundu.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel TAŞDEMİR, “Van TSO başkanı yerel gazeteye verdiği demeçte " Herkesin kendi ilgi alanı olan konularda beyanat vermesi hususuna değinmiş Vatansever diye geçinenlere iki ay maaş vermeyin ortada Vatansever kalmaz " cümlesini sözlerine eklemiş.  Sayın başkanın bu beyanatı vermesinin sebebi İran sınır kapısının korona virüs tehtidinden ötürü kapanmasıdır.  Vatansever Gençler Derneği olarak sınır kapısının kapanması yönünde yapmış olduğumuz ve muaffak olduğumuz çabadan ötürü pişmanlık duymuyor hatta bununla gurur duyuyoruz, Van’lıların hayatları sizlerin ekonomik kaygısının çok üstündedir bunu anlamanız için de para değil vicdan gerekir. Gelelim Vatanseverlik ile alakalı sarfettiği ve bizlere göndermede bulunduğu açıklamalara , kendisinde bulunmayan bu kavram üzerinden örnek vermesi ve röportajda dile getirdiği herkes kendi alanında görüş bildirmeli cümlesi  ile tezat oluşturmuştur.  Sayın başkan Vatansever olduklarını iddia edenler 2 ay maaş almasın dağılır giderler cümlesi gerçek Vatanseverler için geçerli değildir.
 
Bahsettiğiniz bu haslet genelde siyasetçilerde iş dünyasında görülen bir durumdur.  Gerçek Vatanseverler merhum şehit Muhsin Yazıcıoğlu gibi ülkesi için bedel ödeyen dik durup kimsenin önünde eğilmeyen çizgisi, yolu ve davası belli olan değerlerdir. 2 yıl öncesine kadar Vatanseverlik hariç her durumu kendinde barındıranlar bugün makam kaygısı ve popülerliğini yitirme telaşına girmiş Vatanseverlik cübbesi giyme gayretine düşmüştür. Beyhude bir çabadır zira Vatansever olmak sefaya değil cefaya talip olmaktır bu durum size ağır gelir. Bu vesileyle Vanlı yetkililere defalarca talepte bulunduğumuz halde bizlerin taleplerini kulak ardı eden alay eden zihniyete bizi teslim etmeyen ve haklı feryadımıza kulak veren sağlık bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya Vatansever Gençler Derneği ve Van halkı adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.
 
VAN GAZETESİ – ÖZEL
05444 409 03 28
 
 

veysel taşdemir van tso başkanına sert tepk veysel taşdemir necdet takva van haber van gazetesi sondakika van haber vatansever gençler derneği genel başkanı van tso başkanı yerel gazeteye verdiği demeçte fahrettin koca