Van Halkı, Adayını Bekliyor…

TAKİP ET

Van ilinde ikamet eden ve il dışında olan Vanlılar, belediye başkan adayını bekliyor…

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Van halkı adayını bekliyor…

Van Ak Parti, DEM Parti, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer parti aday adayları arasında hizmetler hız kazandı. Genel merkeze Van ilinde kendilerinin daha iyi hizmet edeceklerini kanıtlamak için mahalle, sokak ve cadde demeden ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediliyor…

Ak Parti ve Dem Partisinde aday adaylarının başvuruları tamamlandı. Aday adayları tanıtım ve kamuoyu oluşturmaya başladı. Kimin aday olacağına ve kimin Van’ı temsil edeceğine ise; Van halkı karar verecek.

Gelecek ve Saadet partisi İpekyolu Belediyesine ortak çıkardıkları aday da Van gündemine düştü. Adayın iddialı olduğu ve “bu seçimi kazancağız” basın aracılığıyla sözleriyle vurgulandı.

Van ilinde 2 partinin etkin olduğu ve farklı partilerinde etkin olacağı gözlenmektedir. Van’da farklı partilerinde son zamanlarda daha iyi çıkış yapıldığı görülmektedir. 

Van halkı ise; merakla Van’ı temsil edecek adayı bekliyor…

Vatandaş, “Van iline hizmeti kim getirirse getirsin oyumuzu ona vereceğimizi buradan belirtmek isteriz. Vanlı olarak; bazı düşüncelerin değişmesi gerekir. Burada yerel seçimlerden bahsediyoruz. Partilerden bahsetmiyoruz. Yerel seçimlerde kim kazanırsa kazansın. Hizmet getirecek birileri kazansın. Partisel olarak bakılmaması gerektiğini buradan belirtmek istiyorum. Van halkı inanın adayını bekliyor… Dürüst ve samimi aday bekliyor… İhale peşinde koşacak, halkın hakkını yiyecek, belediyeyi kendi çıkarına kullanacak, yandaşları besleyecek, adam kayırma ve bir çok yanlış durumları yapacak aday olmaması gerekir. Van’ın sorunlarını dert edinmiş, Van halkı ile iç içe ve çalışmalarına ivme kazandıracak belediye başkan adayı lazım. Bizler, inanın küçük bir seviye bile tımah ederiz. Çünkü bizler sevgiye açız. Seçim geldi herkes kapımıza gelmeye başladı ama bazı partiler halen bizlere uğramadı. Olsun. Biz onu kazanmamıza gerek yoktur. O bizleri kazanması gerekir. Demem o ki kim olursa olsun memleketi yönetecek biri olsun.”dedi.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – van seçim 

Van aday belediye Van Haber