Van'da işletme sahipleri mesai dışı aramalardan şikayetçi

TAKİP ET

Van ilinde esnaflar, mesai saatleri dışında aranmalarından dolayı rahatsız olduklarını Van haber gazetesine açıkladı.

Van ilinde hizmet veren birçok işletme sahibinin yakındığı durumlardan biri ise; mesai saatleri dışında rahatsız eksiğini vurgulayan esnaf, Van Haber Gazetesi'ne demeç verdi.

Van ilinde faaliyet gösteren esnaflar, özellikle Ahmet Y., Fatma D., Hasan K. ve Zeynep Y. gibi işletme sahipleri, mesai saatleri dışında gelen aramalardan dolayı rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

Yapılan açıklamalarda, gece saatlerinde sürekli telefon çalmalarının işletmecilerin dinlenmesini zorlaştırdığı ve iş verimliliğini düşürdüğü vurgulandı.

Ahmet Y., iş saatleri dışında yapılan aramalara dikkat çekerek, "Acil durumlar haricinde bu konuda daha duyarlı olunmalı. İşletmelerin düzenli bir şekilde çalışabilmesi için dinlenmeye de ihtiyaç var" dedi.

Fatma D. ise, "Yoğun bir günün ardından gece saatlerinde sürekli telefon çalması, bir yandan dinlenme şansı tanımıyor. Bu durum işletmelerin kalitesini etkiliyor" şeklinde konuştu.

Hasan K., iş saatleri dışındaki iletişim trafiğinin işlerini olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, "İş saatlerimizi belirlerken bir nedenimiz var. Dışarıdan gelen sürekli aramalar, bu nedeni ortadan kaldırıyor ve işlerimizi olumsuz etkiliyor" ifadelerini kullandı.

Zeynep Y. da, "Dışarıdan sürekli gelen aramalar, işlerimizin düzenini bozuyor. İş saatlerimize saygı gösterilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

 

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber - Van Haberleri 

Van telefon van haber mesai