Van halkı Fahrettin Koca'ya bir istekte bulundu

TAKİP ET

Van Bölge eğitim ve araştırma hastanesi denetiminde koronavirüs önlemleri tam alınmadığı, koronavirüs ile normal hastaların karıştığını, normal hasta girişinde ateş ölçülmediğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya iletilmesi istenildi.

Van Bölge eğitim ve araştırma hastanesi denetiminde koronavirüs önlemleri tam alınmadığı, koronavirüs ile normal hastaların karıştığını, normal hasta girişinde ateş ölçülmediğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletilmesi istenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya vatandaşlar; Normal hasta girişinde ateş ölçülmediğini ifade eden Van halkı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Van’a geldiğinde Van’ın en büyük hastanesi olan Van bölge eğitim araştırma hastanesine önemli bir denetim yapılması istenildi.

Van halkı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ülkeye kattığı değer ve sağlıklı önlemlerini sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda memlekete ve ülkeye kattığı destekleri için çok teşekkür ettiklerini iletilmesi istenildi.

Geçen aylarda Van bölge eğitim ve araştırma hastanesi başhekimi Van’ın aklıyla dalga geçecek gibi sosyal medya üzerinden twitter atmıştı. 

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik’in sosyal medyada yaptığı açıklamaya göre; “Değerli insanlar, Kovid ile savaştığımız bugünlerde lütfen, birbirinizle kavga edip, bıçaklanıp kafa travması yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin! Her şey üst üste gelince zor oluyor. Lütfen dikkat edin.”denilmişti.

Van halkının konuşmalarına göre; bu sosyal medya açıklamasında biraz daha yumuşak tavır sergilemesini ve vatandaşlara koronavirüs hakkında daha iyi paylaşımlar yapılmasını istedi. Neticede zor bir süreçten geçildiğini ve herkesinde sorunlarının olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Van için gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür edildi.

VAN GAZETESİ - H.Y.
 

fahrettin koca van halkı sağlık koronavirüs