Van halkı gürültü ve görüntüden şikayetçi

TAKİP ET

Van'da önce uygunsuz yerlere afiş yapıştırdılar sonra seçim araçlarıyla halkı rahatsız ettiler... Halk, yetkililere seslendi.

VAN - ÖZEL, 19.03.2024, Van ilinde yaşayan birçok vatandaş, seçimin gelmesiyle birlikte araçlarda çıkarılan yüksek sesten dolayı yetkililere seslendi.

Van ili genelinde seçim heyecanı süratle devam ediyor... Bir yandan Ramazan ayı, öte yandan 5 yılda bir olan seçim heyecanı halkı sıkmaya başladı. Bunun üzerine Van ilinde en çok bilinen Van Haber Gazetesi muhabiri halkın nabzını değerlendirdi. Vatandaşlar ise; yetkililere seslendi.

BU DURUMDAN RAHATSIZ OLDUK

Vatandaş,"Kimi otobüsler ile kimi ise; küçük transitlerle çalışmalarını yürütmektedir. Çok yüksek sesten dolayı çocuklarımız uykudan kalkıyor. Seçim çalışmalarına yüksek sesle değil, kısık sesle yapılmalıdır. Bizler, bu durumdan çok rahatsız olduk."dedi.

ADAYLAR, KAMU ALANLARINA AFİŞ YAPIŞTIRMAMALIDIR

Vatandaş," 5 yıldır gelmeyenler, şimdide gelmesin. Seçim gelince herkes aynı hikâyeyi anlatıyor. Herkes aynı cümleler peşinde. Vaat veren çok ama icraat yapan yok. Van hepimizin. O zaman bizlerde çevreyi kirletmeyelim. Belediye başkan adayı çevreyi kirletiyorsa, herkes kirletir. Kılavuzunun yol haritasına uygun halk takip eder. Sonrada Van'ın sahibi yok deniliyor. Sahibi bizleriz. Bu kentin sahipleri bizlersek o zaman halkın huzurunu bozmamak gerekir. Hasta olan var. Sesten rahatsız olanlar var. Lütfen, seçim çalışmalarınızı daha kısık sesle yapın. Otobüs duraklarına ya da direklere afiş yapıştırmayın. Başkan adayısınız. İleride belki başkan olacaksınız."dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber Merkezi

Van Aday halk van haber