VAN HAVALİMANINDA OPERASYON

TAKİP ET

İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezinde ve İlçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında 224 adet kaçak botoks dolgu ürünü ele geçirildi.


İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezinde ve İlçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; Van Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Ferit Melen Havalimanı Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince havalimanına gelen M.A.B. isimli şahıs tarafından İstanbul'a kargo yoluyla gönderilmek üzere X-Ray cihazına 2 adet koli bırakıldığı belirtildi. Polislerin kolilerden şüphelenmesi üzerine yapılan aramada, 224 adet kaçak botoks dolgu ürünü ele geçirildi. Olayla ilgili M.A.B. hakkında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek" suçundan işlem yapıldığı belirtildi.

van havali̇maninda operasyon van gazetesi̇ van emniyet van operasyon havalimanı ferit melen ferit melen havalimanı van emniyet müdürlüğü müdür x-ray botoks dolgu