Van'ı Şanlıurfa'da temsil edecek

TAKİP ET

Van İpekyolu Belediyesi Spor Kulübü Kız Basketbolunu Van'ı Şanlıurfa'da temsil edecek…

2024 sezonu Basketbol Ligi’nde Van’da il birincisi İpekyolu Belediyesi Spor Kulübü oldu. Detayları Van Haber Gazetesi ile Van Gazetesi Haber sitesinde.

Van İpekyolu Belediyesi Spor Kulübü Kız Basketbol U14 ve U16 takımları, 6-8 Şubat 2024 tarihlerinde Bölge Şampiyonası maçlarında Van'ı Şanlıurfa'da temsil edecek…

Van'da düzenlenen 2024 sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu U14 ve U16 Kızlar Basketbol Ligi'nde İpekyolu Belediyesi Spor Kulübü, her iki kategoride de il birincisi oldu. 3 Ocak 2024 tarihinde başlayan ve 25 Ocak 2024 tarihinde sona eren sezonun Kupa ve Madalya Töreni, Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. İpekyolu Belediyesi U16 Kız Basketbol Takımı, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Birol Duman'dan, U14 Kız Basketbol Takımı ise İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Çiçekay'dan aldı.

Takımın antrenörleri Uğur Saatçioğlu ve Hüseyin Polat, 12-14 yaş aralığındaki kız basketbol takımının antrenmanlarda gösterdiği azim ve gayretin etkileyici olduğunu belirterek, bölge şampiyonluğu sonrasında Türkiye finallerinde de şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti. 

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – Van Haberleri 
 

Van Spor İpekyolu