Van il CHP'de yeni dönem başladı, Eski başkanın hüzünlü anları

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van il binasında gerçekleşen yeni görev toplantısında duygulu anlar yaşandı.

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van il başkanı Mehmet Kurukcu, veda konuşması yaptı.

Mehmet Kurukcu,"Bugün genel merkezimizin de uygun gördüğü bir karar doğrulsunda, genel merkeze giderek istifamı sundum. Ben çok partiliyim. uygun gördüğü  Ben bir partiliyim. Bu partiyi daha da büyüteceğiz. Avukat Seracettin Bedirhanoğlu'nu genel merkez uygun görmüştür. Kendisini buraya ataması yapıldı. 10 yıldır Van CHP il başkanlığını yaptım. Parti himayesinde olan bazı evraklarımız mevcuttur. Aracımızın ruhsatı, partimizin karar defteri, partimizin bazı evraklarını ayrıca teslim edeceğim. Ben küs değilim, kırgınlık değilim. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Kendilerine hoş geldiniz söylüyorum."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van il başkanı Avukat Seracettin Bedirhanoğlu, "Genel merkezimizin uygun gördü. Kendilerine tek tek teşekkür ederim. Mehmet Kurukcu başkanımızın emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Partimizi hep beraber iyi bir yere getireceğiz."dedi. 

Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda görevinden istifa eden CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu'nun yerine Avukat Seracettin Bedirhanoğlu görevlendirildi. Görevini Bedirhanoğlu'na devreden Kurukcu yeni yönetime başarılar diledi.

Van Gazetesi Özel haber
 

avukat seracettin bedirhanoğlu van chp cumhuriyet halk partisi van haber son dakika mehmet kurukcu