Van il Milli Eğitim Müdürlüğüne Aras Atandı

TAKİP ET

Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak Mehmet Nurettin Aras, atandı.

Mehmet Nurettin Aras, Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasıyla, önceki görev sahibi Hasan Teke'nin yerini aldı. Bu görev değişikliği, Van ilindeki eğitim sektöründe önemli bir değişiklik olarak kabul edildi. Hasan Teke'nin yerine atanmasıyla, Van ilinin eğitim politikaları ve uygulamaları üzerinde yeni bir yönetim anlayışının başlaması bekleniyor. Aras'ın eğitim alanındaki deneyimi ve önceki görevlerinde gösterdiği liderlik yetenekleri, Van ilindeki eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik umutları güçlendiriyor. Bu değişiklik, öğrenci başarısı, öğretmen gelişimi ve eğitim kurumlarının etkinliği gibi alanlarda olumlu etkiler yaratma potansiyeli taşınması umut ediliyor...

Van Gazetesi - Haber - Sevda Yetkin

Mehmet Nurettin Aras, 1973 yılında Siirt'te doğdu. 1995 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu. Sınıf öğretmeni olarak Van'da göreve başladı. Van Ferit Melen İlköğretim Okulu'nda 1997-2006 yılları arasında Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sonrasında Van İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Van Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini üstlendi.

2008 yılında İstanbul İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanarak, daha sonra İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 13 Eylül 2019 tarihinde Esenler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Mehmet Nurettin Aras, evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça dillerini bilmektedir.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber - MEB - Van MEB 

van vanhaber Eğitim meb Van MEB Mehmet Nurettin Aras