Van İl Sağlık Müdürlüğünde yönetim krizi mi oldu? ESOB ve VANTSO Neler dedi?

TAKİP ET

Verilen bilgilere göre; (VAN ESOB) Esnaf Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Başkanı İsa Berge ve (VANTSO) Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Üyesi Genel sekreteri Cengiz Aras, Van Sağlık il müdürlüğüne çağrıldığını ve komisyon toplantısına yapılacağı odanın boş olduğu bildirildi.

 (VAN ESOB) Esnaf Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Başkanı İsa Berge ve (VANTSO) Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Üyesi Genel sekreteri Cengiz Aras, Van Sağlık il müdürlüğüne davet edilen komisyon odasının boş olması ve yetkili birimlerin bulunmaması üzerine toplantı yerinden ayrıldıkları ifade edildi.

Sağlık müdürünün toplantısında kimseyi bulamayan  (VAN ESOB) Esnaf Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Başkanı İsa Berge ve (VANTSO) Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Üyesi Genel sekreteri Cengiz Aras, sosyal medyada neler dedi?

İşte o gündem olan paylaşım.

"VAN ESOB ve VANTSO olarak davet edildiğimiz komisyon toplantısının yapılacağı oda boştu.Destek Hizmetleri Bşk. ve yardımcısı yerinde yoktu. 20 dakika bekledik, muhatap bulamayınca kurumdan ayrıldık."denildi. 

Detaylar Geliyor...

VAN GAZETESİ - ÖZEL  - 0544 409 03 28
 

esob vantso van sağlık isa berge