İran'dan Van iline 60 güzellik uzmanı ile seminer

TAKİP ET

Hossein Noureddin Hajhosseini Dr. Soudabeh Sazmand, İran'dan 60 güzellik uzmanını Van iline getirerek bir otelde seminer düzenledi.

Güzellik ve seminer işleriyle ilgilenen Hossein Noureddin Hajhosseini Dr. Soudabeh Sazmand, Van ekspo fuar ve kongre merkezinde düzenlenen fuara 60 güzellik uzmanını getirdi.

Fuar sonrasında bir otelde güzellik ile ilgilenen vatandaşlara seminer verildi. Seminerde Cilt Bakım ve usta öğreticisi ve iş insanı Hayriye Akça davet edilerek, cilt bakım ve güzellik hakkında detaylar alındı.

International Tubittum News Agency açıklamada bulunan Cilt Bakım ve usta öğreticisi ve DC. Euro Estetik işletme sahibi ve Cilt bakım Usta öğreticisi Hayriye Akça ve İş insanı Hossein Noureddin Hajhosseini Dr. Soudabeh Sazmand yakında gerçekleşecek projeleri hakkında değerlendirmede bulunuldu.

Van bir otelde eğitim veren DC. Euro Estetik işletme sahibi ve Cilt bakım Usta öğreticisi Hayriye Akça,"İşletmemiz İstanbul'da. Van'da Mekap akademisi program yaptı. Bizlerde buraya katıldık. Van kariyer akademi ve DC. Euro Estetik akademi olarak İran'da 16 temmuzda düzenlenecek olan programa katılım sağlamayı düşünüyoruz."dedi.

Makeup Akademi işletme sahibi Hossein Noureddin Hajhosseini:" Van ilinde bulunan Makeup Akademi şirketi olarak, 60 güzellik uzmanıyla birlikte İran'da ve diğer ülkelerde eğitimlerimize devam etmekteyiz. İran'ın çeşitli şehirlerinde güçlü bir ekiple hizmet sunan büyük bir şirketiz. İran'da önemli işlere imza atmaktayız. Önümüzdeki 16 Temmuz'da Kiş Adası'nda gerçekleştireceğimiz güzellik fuarına hazırlık yapıyoruz ve Van ilinden katılımı ve desteklemelerini bekliyoruz. Van ilindeki güzellik uzmanlarına seminerler ve eğitimler vererek, onları uzmanlaştırdık. Bu eğitimler sayesinde mezun olan öğrencilerimiz şu anda dünyanın birçok farklı yerinde görev yapmaktadır. Programımıza Türkiye, Japonya ve Dubai'de yaşayan insanları davet ettik ve umuyoruz ki harika bir program olacak.

Makeup Akademi'nin müdürü olarak, Türkiye, İran ve Irak'ta yayın yapan Tubittum medya grubu yetkililerine uluslararası hizmetlerimizi destekledikleri için teşekkür etmek isterim. Ayrıca eşim ve bana eğitim veren hocalarımıza da minnettarım."dedi

Tercüman: Roshanak Chıtsaz
Haber: Tubittum News Agency (ITNA) - 2023

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber
 

Van vanhaber güzellik