Van'ın Başarılı Kurum Müdürü Başkale'de göreve başladı

TAKİP ET

Van ilinde görev yapan ve akabinde görev yeri Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İsmet Samsa, ilçede görevine başladı.

Van’ın Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İsmet Samsa, göreve başladı.

Van Özalp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Samsa, Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanarak görevine başladı. Samsa, 26 yıllık eğitim deneyimiyle donanmış bir isim olarak Başkale'de eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, Van'da uzun yıllardır eğitime katkı sağladığını ve yeni görevinin bir onur olduğunu vurguladı.

Eğitim camiası içinde birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Başkale'nin eğitimde daha ileri bir noktaya taşınabilmesi için çaba harcayacaklarını ifade etti. İsmet Samsa, Devlet büyüklerinin desteğiyle öğretmenler ve öğrencilerle birlikte güzel işlere imza atacaklarına inancını dile getirdi. Göreve başlamasının ardından şube müdürleri ve personeliyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Van Özalp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde görev yapan İsmet Samsa, Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Samsa, göreve başladı.

Van Başkale’de görev yapacak olmanın büyük bir onur olduğunu ifade eden Samsa, Van’da 26 yıldır eğitimin her aşamasında hizmet verdiğini ve Başkale ilçesinde görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Samsa, “İnşallah bu süreçte eğitim öğretimde aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için elimizden gelen her türlü gayreti ve çabayı sarf edeceğiz. Bilgimizi, becerimizi, deneyimlerimizi bu yönde aktaracağız. İnşallah Devlet büyüklerimizin destekleriyle öğretmenlerimizle ve bizim geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Eğitim camiası olarak birlik ve beraberlik içerisinde eğitim kalitesini yükseltmek için çalışacaklarını belirten Samsa, “Bu ağır ve onurlu görevi ifa ederken, önyargılardan uzak, yeniliklere açık, tutan bir anlayış içerisinde bulunacağım Eğitime yapılan yatırımın hem uzun vadeli, hem de bir ülke ve millet için en mühim yatırım olduğunun bilincindeyiz. Başkale’mizin daha ileri bir noktaya taşınabilmesi, eğitimde kalitenin daha üst seviyelere yükseltilebilmesi için elimizden gelen her şeyi ortaya koymalıyız” şeklinde konuştu.

Müdür Samsa, daha sonra şube müdürleriyle ve personeliyle bir toplantı yaparak göreve başladı.

Kaynak: Vanolay – Van Haber Merkezi
Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van van haber İsmet Samsa