Van'ın Bu Mahallesinde Ana Su Hattı Patladı, VASKİ Ekipleri İse; Anında sorunu Çözdü

TAKİP ET

Van haber | Van ili Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesinde ana hat suyu patladı.

Van haber | Verilen bilgilere göre; Cumartesi günü Van ili Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesi birinci sokak dört numaralı oturumda bulunan yolda ana hat suyu patladı. Bunun üzerine mahalle sakinleri, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) İçme suyu dairesi başkanı Rahmi Turgut’a bildirdi.

Van ili Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesi birinci sokak dört numaralı oturumda bulunan yolda ana hat suyu patlayan vatandaşların sorununu çözmek için Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) İçme suyu dairesi başkanlığı harekete geçti. 

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) İçme suyu dairesi başkanlığı ekipleri patlayan ana hat borusunun yerini kazarak, çalışmalara başladı. 

Saatler sonucu patlayan ana hat borusunu değiştiren ve işlemi sonlandıran VASKİ Ekiplerine, VASKİ, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, İçme suyu dairesi başkanı Rahmi Turgut’a Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesi sakinleri ayrıca teşekkür etti.



S.Ç Adlı vatandaş, “ Memleketimize daha çok hızlı ve daha çok çalışan VASKİ ekiplerine teşekkür ederiz. Umarız, başka kurumlarda sorunlarımıza bu kadar hızlı ve anında yardımcı olabilseler. Bizim mahallemizde ana hat suyu patladı ve bizlerde VASKİ’ye bildirdik. Onlarda sağ olsunlar anında bizlere ulaşarak, sorunumuzu çözdüler. Hepsine teşekkür ederiz.”dedi.


VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER - 0544 409 0328

vaski̇ vaski van haber van gazetesi van su edremit eminpaşa mahallesi